Pernilla Wahlgren avslöjar Kanal 5:s beslut om Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren wahlgrens värld

Efter veckans avsnitt av Wahlgrens värld hade Kanal 5-tittarna en hel del funderingar.
Nu berättar Pernilla Wahlgren sanningen om hur inspelningarna gick till.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 51, började sin karriär som artist, men har de senaste åren blivit allt mer känd som tv-profil och bloggerska. Familjens realityserie Wahlgrens värld, som sänds på Kanal 5 och Dplay, är nu inne på sin sjätte säsong och tv-programmet har blivit omåttligt populärt hos Kanal 5-tittarna.

Programmet har vunnit flera priser

En av anledningarna till att det har blivit så populärt är att många uppskattar deras ärlighet. Kamerorna följer med familjen genom både glädje och sorg, och  det finns ingenting som tittarna inte får se. Detta har gett programmet flera nomineringar och vinster genom åren. Förra året kammade de hem två kristaller i kategorierna ”Årets program” och ”Årets tv-personlighet”.

Den här säsongen har bjudit på både uppbrott, resor och bråk. I veckans avsnitt besökte Pernilla Wahlgren och sonen Theodor, 12, Göteborg tillsammans med några vänner. De passade såklart på att besöka Liseberg som hade Halloween-tema. Även Pernilla klädde ut sig till Jokern från filmen Batman.

Tittarnas frågor efter Wahlgrens värld

Men hos tittarna var förvirringen stor.

”Varför fick vi se detta nyss i WV när ni visar annars från i våras??? Tänkte de när ni skulle klä ut er för halloween mitt på våren”, skriver en följare på Pernillas Instagram.

”Spelades detta avsnitt in tillsammans med övriga avsnitt eller spelades avsnittet in senare än övriga avsnitt av denna säsong?” frågar en annan.

Berättar i sin podcast om inspelningarna

Nu berättar Pernilla Wahlgren hur inspelningarna egentligen gick till i sin och podcast som hon har tillsammans med Sofia Wistam.

Wahlgrens värld-avsnittet som gick i torsdags var ju halloweenbaserat. I vanliga fall så ligger vi ett halvår före ungefär med det vi spelar in, men nu valde kanalen, vilket var roligt tyckte jag, att spara halloween-avsnittet i ett år.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och på Dplay.

FOTO: TT/Karin Törnblom 

SENASTE NYTT!