ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens glädjebesked – nu avslöjar hon hemligheten: ”Stolt”

27 aug, 2023 
För några veckor sedan avslöjade Pernilla Wahlgren att hon haft ett hemligt projekt på gång – vid sidan av Allsång på Skansen.
Nu kan hon äntligen berätta mer om vad som försiggår!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

Pernilla Wahlgren, 55, har gjort en strålande och mycket imponerande insats som programledare för Allsång på Skansen och i säsongsavslutningen kom hon med ett glädjande besked.

– Finns det en tomt här? Så jag kan bygga mig ett hus. För jag blir kvar! Blev klart idag! Ja, vi ses här nästa sommar och för det är jag så glad!, sjöng hon i programmet till melodin av Gloria Gaynors I will survive.

Men allsången är faktiskt inte det enda som Pernilla har hållit på med i sommar, visade det sig för ett par veckor sedan. Förutom allsången driver Pernilla podcast och spelar in Wahlgrens värld samtidigt som hon försöker få de sista bitarna på plats i det nybyggda huset Villa Wahlgren på Lidingö.

Pernilla Wahlgrens hint om hemliga uppdraget

Men jobbuppdragen slutar inte där.

Annons

– Jag jobbar lite parallellt här under sommaren med ett annat projekt, som kommer avslöjas sen då, berättade Pernilla för Expressen.

Pernilla har alltså ett projekt på gång som ännu inte har offentliggjorts, och som hon inte får prata om. Men hon kan avslöja en detalj; hon måste dölja en del av sitt utseende i det hemliga projektet.

– Jag får inte ha tatueringar i det som jag gör, sa hon till Aftonbladet.

Det kanske inte är alla som vet att Pernilla Wahlgren har flera tatueringar. Bland annat har hon sina barns namn intatuerade, men även en ananas. I höstas skaffade hon en tredje tatuering – mottot ”Det löser sig”.

Pernilla Wahlgrens första ord om hemliga projektet

Vad det här hemliga uppdraget egentligen går ut på har äntligen fått lite klarhet. I ett nytt inlägg på Instagram bryter Pernilla tystnaden.

”IT’S A WRAP!!!”, börjar Pernilla inlägget följt av filmkamera-emojis och en filmklappa.

”Jag har under sommaren, samtidigt som jag gjort Allsången - filmat ett än så länge hemligt projekt, där jag i dag gjorde min sista inspelningsdag…! Det har varit utmanande, roligt , annorlunda, tiiidiga mornar, myyycket väntan, och vääääldigt utanför det jag i vanliga fall gör på jobbet…! Men jag är stolt över att jag fick förfrågan, stolt över att få jobba med unga, kreativa och begåvade människor, och lite stolt över att jag vågade tacka ja…! To be continued….”, fortsätter hon.

Om det är en skådespelarroll eller något annat som har med film att göra är fortfarande något som Pernilla håller för sig själv.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons