TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren avslöjar bråken med Niclas och Laila Bagge

10 dec, 2019 
Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren och Laila Bagge
Pernilla Wahlgren berättar nu om bråk som sin bror Niclas Wahlgren och Laila Bagge fått uppleva.
– Störde sig otroligt, säger hon i sin och Sofia Wistams podcast.
Annons
Intervju med Dan Andersson och Pernilla Wahlgren från årets julkalenderBrand logo
Intervju med Dan Andersson och Pernilla Wahlgren från årets julkalender

Programledaren Sofia Wistam, 53, och artisten Pernilla Wahlgren, 51, har sedan lång tid tillbaka podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans. Där pratar de om allt från jobb och familj, till nyheter och livskriser.

I det senaste avsnittet av podden så avslöjar Pernilla en hel del. Inte bara om sig själv, utan denna gång avslöjar hon ett bråk som brorsan Niclas Wahlgren, 54, varit med om under tiden han var tillsammans med Laila Bagge, 46.

Bett om ursäkt i förväg

Hur detta kommer upp till samtal är när Sofia berättar om olika svårigheter när tv-programmet Sofias änglar spelas in. Att vara känd och figurera i flera tv-program är inte alltid lätt, i alla fall inte om människor runt omkring motarbetar en. Sofia menar att trots att de lägger lappar i brevlådor innan och ber om ursäkt i förväg, så är det alltid någon person, oavsett var de befinner sig, som är lite irriterad. Detta väcker något i Pernilla som känner igen sig direkt.

Annons

– När Nicke och Laila bodde tillsammans så hade de något program, och då var det också någon granne som störde sig otroligt på det och sa ‘Ni får absolut inte filma mot vårt hus’, berättar Pernilla i poddavsnittet Follow that cab! som ett exempel på vad som hände under tiden då Niclas och Laila var ett par.

“Mår de bra av att förstöra?”

Hon förklarar sedan att Laila då hade svarat grannen och lovat att de absolut inte skulle komma med i bild. Dock verkade det inte göra denne specifika granne nöjd.

– Men ändå kunde han inte hålla sig. Så fort de började spela in, då skulle han alltid börja klippa gräset. Det var som att han bara väntade på att ‘Nu jäklar’, fortsätter Pernilla.

Pernilla och Sofia undrar vad det är som egentligen försiggår då.

– Mår de bra av att förstöra?, undrar Pernilla. Något som Sofia inte kan klargöra utan bara konstaterar att det hela låter väldigt konstigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Stina Stjernkvist/TT

Annons