LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren är redo att träffa kärleken: "Jag vill inte leva själv resten av livet"

14 jan, 2015 
Hänt
Pernilla Wahlgren har varit singel i flera år. Nu längtar hon efter att träffa kärleken igen. "Jag vill inte leva ensam resten av livet."
Annons

Pernilla Wahlgren, 47 och ex-sambon Joachim Lennholm, 41, separerade när gemensamma sonen Theo var ett år gammal. Sorgen över att drömmen om en riktig familj gick i kras på nytt blev svår att hantera, berättar Pernilla för Anna Hegestrand i podcasten Livshjulet.

Pernilla med exet Joachim. Foto: IBL
Pernilla med exet Joachim. Foto: IBL

 

Åren efter separationen har varit tuffa för musikalstjärnan som till och med förlorade glädjen till livet. Idag tycker hon sig vara ute på andra sidan. Hon har definitivt inte gett upp hoppet på att träffa kärleken på nytt.

– Jag trivs jättebra som jag har det just nu, så jag kommer inte att aktivt leta, känns det som. Men den som träffar mig nu får en väldigt glad och harmonisk Pernilla och en väldigt glad och harmonisk familj på köpet.

Pernilla har Oliver, Bianca och Benjamin med Emilio Ingrosso. Foto: IBL
Pernilla har Oliver, Bianca och Benjamin med Emilio Ingrosso. Foto: IBL

Det tog lång tid för Pernilla att lära sig vara ensam och hon hade svårt för att acceptera att vara ifrån Theo halva tiden. Idag kan hon tvärtom uppskatta sina egna stunder, att slippa passa läggtider och ha ansvar för någon annan. Samtidigt står hon inför att dottern Bianca, 20, snart flyger ur boet och Pernilla medger att hon nog kommer att fälla några tårar.

– Jag trivs med att vara ensam men jag är absolut redo för att träffa någon också. Jag vill inte leva själv resten av livet.

Pernilla har även barnen Oliver, Bianca och Benjamin från äktenskapet med Emilio Ingrosso.

Av Linda Johansson

Vill du ha fler roliga listor?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons