TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgens nya avslöjande om Benjamin Ingrossos flytt

22 okt, 2019 
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso är nu ett steg närmare att flytta in i sin första egna lägenhet.
Det avslöjar mamma Pernilla Wahlgren på sin blogg.
– Såå spännande för Benjamin med en ny fas i livet, skriver hon.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Det var när Hänt träffade artisten Benjamin Ingrosso, 22, på Rockbjörnen 2019 som han avslöjade att han var på väg att lämna mamma Pernilla Wahlgren, 51, för att flytta hemifrån.

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till Hänt i september.

Familjens ord efter Benjamin Ingrossos flytt

Ett par veckor senare berättade Pernilla Wahlgren dock att sonen inte riktigt flyttat in till ett eget boende eftersom han främst bott hos sina vänner den senaste tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han har inte flyttat in själv än, han har bott i sina kompisars lägenhet för han tyckte det var fett ensamt så vi får väl se hur det blir framöver, sa Pernilla Wahlgren vid tillfället.

Även storasystern Bianca Ingrosso, 24, kan skriva under på att Benjamin Ingrosso till stor del sover hos sina nära och kära efter flytten från mamman. När han inte hänger hos Bianca är det ofta hos vännerna Melina Criborn, 29, och Jacob ”Nause” Criborn, 29, han söker skydd.

Annons

– Flyttat hemifrån? Nej, han bor hos Jacob och Melina. Eller han har en lägenhet men han bor inte där, sa Bianca Ingrosso till Hänt tidigare i höst.

Då kommer vi att få se Benjamins nya lägenhet

I ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar Pernilla Wahlgren att Benjamin Ingrosso nu äntligen verkar ha tagit tag i flytten. I veckan var de nämligen och kollade på möbler till hans nya lägenhet.

”Såå spännande för Benjamin med en ny fas i livet – flytten till något eget!”, skriver mamman i inlägget.

Benjamins gudmor har målat om i lägenheten och Pernilla berättar att de nu endast behöver fylla den med möbler. Att hitta rätt är dock lite svårt eftersom boendet är ganska litet.

”Dessvärre är det ju bara en liten 1;a , så man måste tänka till med vad som får plats…!”, skriver Pernilla.

Pernilla Wahlgren avslöjar även att fansen kommer att få veta mer om den nya lägenheten i kommande avsnitt av familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5.

”Hur lägenheten kommer att bli när den är klar, kommer ni få se framåt våren”, skriver hon.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons