Pernilla hetsäter då hon slipper dega: "Gratis är gott"

Pernilla Wahlgren är proffs och har gratisätit i över 30 år. Men på Formex-mässan släpper hon sargen och börjar maniskt glufsa i sig av allt godis.

I senaste avsnittet av “Wahlgrens värld” fick vi se hur Pernilla Wahlgren, 48, var på Formex-mässan och marknadsförde sin egna Pernilla Wahlgren Collection med kläder och husgeråd. Även Pernillas mamma Christina Schollin, 78, ställde ut på mässan och dottern bestämde sig för att med en väninna går bort till moderns för att hälsa på. Vi fick höra vad Pernilla tycker är jobbigt med stora mässor:

– Det är jobbigt att gå från ett mål till ett annat på mässan. Man stannar gärna vid en massa andra montrar.

skarmavbild-2016-12-08-kl-14-47-38

Det är gratis godis Pernilla Wahlgren vill ha i varje monter hon stannar vid.

Det Pernilla framför allt gör i varje monter hon stannar vid på mässan är att ta för sig av det gratis godis de i regel bjuder på. Till sist verkar sångerskan smått manisk när vi får se henne oblygt norpa åt sig och glufsa i sig av varenda chokladbit som bjuds under sin vandring genom den stora hallen. Det är nästan så att hon börjar hetsäta i sitt smått förvirrade sockerrus.

– Jag har blivit uppfostrad med att att man ska tacka ja om någon erbjuder en nåt. Särskilt om det är gratis, förklarar Pernilla.

skarmavbild-2016-12-08-kl-14-49-50

Hon konstaterar med belåten röst: “Gratis är gott!”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren: ”Behöver inte bli ihop med alla man ligger med”

Det är bra att hon tycker gratis är riktigt gott och inte tröttnar på det så lätt.

skarmavbild-2016-12-08-kl-14-48-26

Sångerskans väninna verkar dock tycka det är lite pinsamt att hon roffar åt sig så mycket godis överallt.

För sångerskan har en hel del erfarenhet av gratisätande. Hon har varit en känd folkkär artist i över 30 års tid och besökt otaliga kändisfester, filmpremiärer med gratis buffé liksom stora restauranginvigningar.

Djurgården restaurang Josefina. Kändisfest efter galapremiären för "Ocean's 13". Sångerskan Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren, sångare Sverige och Nicola Perrelli, krögare Sverige. familjen glad. ½. 2007-06-03 (c) WIXTRÖM PETER / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85326

Restaurang Josefinas kändisfest efter galapremiären för “Ocean’s 13” 2007. Pernilla Wahlgren äter med dåvarande makarna Charlotte och Nicola Perrelli.

Allt som oftast syns Pernilla där mitt i vimlet med ett glas i sin hand och en välfylld tallrik framför sig.

1996407 2013-06-18 Invigning av Fredriksborg Hotell och Restaurang. På bilden: Christina Schollin och Pernilla Wahlgren Foto: Robert Eklund COPYRIGHT FAMEFLYNET SWEDEN

Året är 2013. Mätt och belåten med mamma Christina Schollin på invigningen av Fredriksborg Hotell och Restaurang efter att precis ha ätit en rejäl portion.

LÄS OCKSÅ: Biancas Wahlgrens hemliga begär: ”Jag älskar det”

Foto: kanal 5, Stella, IBL

SENASTE NYTT!