LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Morbergs hustru ryter ifrån – efter hårda orden: ”Det skiter jag i”

08 feb, 2024 
Per Morberg och hans fru Inese har varit gifta i 36 år och har gått igenom mycket tillsammans.
Men nu tvingas Inese ryta ifrån på skarpen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjenBrand logo
Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjen

Per Morberg, 63, och Inese Bergs Morberg, 69, har varit tillsammans i drygt 40 år och gifta sedan 1988. De har 4 gemensamma barn, döttrarna Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg och Astrid Morberg. Inese har även en dotter från en tidigare relation, Janina Bergs.

Vi är vana att se Per Morberg i tv-serien Vad blir det för mat?. Men sedan några år tillbaka ligger programmet på is och Per har istället tagit sig an nya projekt. I somras presenterades det att han börjat med jakt-, safari- och gourmetresor till Sydafrika. Resorna kostar från 115 000 kronor per person, och är fem dagar långa.

Hustrun ryter ifrån efter Per Morbergs krav

Nu har han istället börjat med ett nytt projekt och det är att bygga ut sitt hus. Till sin hjälp har han hustrun Inese och byggaren Jimmy.

Annons

Detta får vi följa i Pers egna Youtube-serie. Men i det senaste avsnittet blir det lite rörigt. Per Morberg hittar inte sin byggare.

– Var fan är han någonstans? Kom hit nu när jag talar om det, du är anställd. Kom genast hit, annars kan vi inte göra det här, kom, säger Per och fortsätter:

– Kom hit! Äh men Jimmy, allvarligt talat, kom nu så får vi spika upp några pinnar här.

Men Jimmy vill verkligen inte synas på Youtube – och Inese tvingas rycka in.

– Men han vill ju inte vara med i bild!, ryter hon ifrån på skarpen.

– Nämen det skiter jag i. Du får vara med ändå, kom nu. Aja då får du tala om vad jag ska göra, konstaterar Per.

PER MORBERG YOUTUBE
FOTO: YOUTUBE

Per Morberg om äktenskapet med Inese

Inese har dock egentligen inga problem med att synas i bild vid Per Morberg. Hon brukade ofta dyka upp i Vad blir det för mat?.

– Mycket krig och elände har det varit genom åren. Jag tror att det är den där klassiska, vi kan inte leva med varandra och vi kan inte leva utan varandra. Det där har så mycket bottnar så att jag vet inte, då skulle vi behöva en månad att sitta och dystra i det, förklarade han i podden Brottarbröder.

FOTO: TT, Youtube

Annons