TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Holknekt om dottern Julia Holknekts nyöppnade bageri

20 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Per Holknekts dotter Julia Holknekt har tagit över ett bageri på Östermalm.
Nu hyllar Per sin dotter efter stora succén.
”Smart", skriver han på Instagram.
Annons
Per Holknekts nya ord om dottern Julia Holknekt – efter stora succénBrand logo
Per Holknekts nya ord om dottern Julia Holknekt – efter stora succén

Per Holknekt är föreläsaren och entreprenören som minst sagt har gjort en händelserik resa. Genom sina år som företagsman har han varit både på toppen och botten och har efter ett flertal smällar fått erfara hur det känns att jobba i stark motvind. Hans CV är otroligt spännande då han förutom att ha varit en av världens bästa skateboardåkare även har startat upp till 30 bolag, där bland annat succémärkena Odd Molly och Svea finns med.

Men trots att framgångarna har varit ett faktum har även motgångarna varit lika närvarande. Efter supersuccén med sina bolag fick nämligen alkoholen ett allt starkare grepp om honom. Men trots allt som kommit i Pers väg har han alltid lyckats hitta motivation och kraft till att ta sig tillbaka.

Per Holknekts omskrivna kärleksliv

Något annat som också har varit omtalat när det kommer till Pers liv är hans kärleksrelationer. I två år var han nämligen gift med Det gör ont-sångaren Lena Philipsson, tills de efter en omskriven otrohetsskandal till slut gick skilda vägar.

Annons

Några år senare hittade entreprenören kärleken på nytt, och under en resa till Los Angeles 2018 gifte han sig med sin stora kärlek Linda Holknekt på en strand, där han tidigare varit för att uppnå sina skateboarddrömmar.

Fem månader innan bröllopet hade de också blivit föräldrar till den gemensamma dottern Carla, men precis som det första äktenskapet fick även det här ett plötsligt slut och i mitten av sommaren stod det klart att Per och Linda nu ska gå skilda vägar.

Nya orden om dottern Julia Holknekt

Från ett tidigare förhållande med Helena Bergkvist har Per även dottern Julia Holknekt, och att Per är stolt över sin dotter är det ingen tvekan om. Under gårdagen la han upp ett inlägg där han hyllar henne framför sina nästan 9 000 följare på Instagram.

”Min dotter Julia är smart. Hon driver bageri, hon säljer genom fönstret. Då blir det kö”, skriver han under en bild från hennes bageri.

Annons

Tidigare i år tog nämligen Julia och barndomsvännen Anton Fourie över Bageri Ingrid på Östermalm, som tidigare drivits av deras mammor Helena och Helene Fouri. Utanför fönstret ser man ett hav av människor, och i kommentarsfältet är det många som är imponerade av Julias engagemang.

”Fantastiskt”, skriver en följare.

”Äpplet faller inte långt från trädet”, skriver en annan, och syftar på hennes pappas framgångsrika karriär.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons