Per Gessles son Gabriel har vuxit upp – så ser han ut idag

Per Gessles son Gabriel har växt upp – så ser han ut idag

Per Gessle och frun Åsa Nordin Gessle har en son tillsammans.
Idag är han vuxen och har gått sin egna väg.
Såhär ser Gabriel Gessle ut idag.

Per Gessle, 61, slog igenom i Sverige som sångare i popgruppen Gyllene tider i början av 1980-talet och är idag en av Sveriges största artister och låtskrivare. Tillsammans med Marie Fredriksson bildade han också popduon Roxette och gjorde succé även internationellt.

Men trots stora framgångar tycks han ha haft lika tur med kärleken som med musiken. Per Gessle har hållit ihop med sin hustru Åsa Nordin Gessle, 59, i över 30 år. Paret träffades när han just hade fått sitt genombrott med Gyllene tider och har idag sonen Gabriel Gessle, 22, tillsammans.

Så ser Gabriel Gessle ut idag

Per Gessle på sin 40-årsfest tillsammans med hustrun Åsa och sonen Gabriel.

Per Gessle och Gabriel 2007.

Per Gessle och Gabriel 2007.

I en intervju med Aftonbladet har artisten berättat hur han och Åsa håller kärleken vid liv efter så många år tillsammans.

– Det har nog gått bara för att vi är ganska lika men ändå olika. Vi passar bra ihop. Jag kan inte se mitt liv utan henne. Vi har aldrig haft några tunga schismer, även om vi ibland tycker olika. Det är om småsaker. Valet av skor eller något sådant….

Det gör sonen Gabriel Gessle idag

Med en av Sveriges största stjärnor som pappa har han alla möjligheter, men någon musikkarriär för Gabriel verkar det inte bli. Istället studerar han datorvetenskap på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och tävlar i E-sport där han går under namnet Shrew.

På Gabriel Gessles 22-års dag publicerade mamma Åsa en bild på sin son på sitt Instagram-konto, när han är klädd i en födelsedagshatt och håller i en tårta. Mamma Åsa passar i samma veva på att hylla sin son.

Grattis min kärlek. 22 år idag. Jag är stolt över att vara din mamma. Du är en stjärna”, skriver hon kärleksfullt.

Tycker du att Gabriel Gessle är lik sina föräldrar?

FOTO: TT