LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Gessles oväntade avslöjande efter 30 år med frun – träffade en annan kvinna

12 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Per Gessle var på dejt med en annan tjej när han föll för sin Åsa istället. Popstjärnan berättar nu om hur han förälskade sig i sin fru under något annorlunda omständigheter...
Annons

Per Gessle, 59, har hållit ihop med sin hustru Åsa, 56, i över 30 år. Men kärlekshistorian kunde sett helt annorlunda ut.

När Per var 25 år, strax efter Gyllene Tiders storhetstid och innan Roxettes genombrott, träffade han den då tjugotreåriga Åsa. Hon jobbade i resebyråbranschen och blev ansvarig att boka resor för Roxette.

– Så hon var med på alla långa resor under turnén och det var en förtjänst, annars hade vi aldrig träffats, säger Per i “Framgångspodden”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu avslöjar Per Gessle de något märkliga omständigheterna bakom deras kärlekshistoria. Det var nämligen under en dejt med en helt annan tjej som det sa klick mellan Per och Åsa – en tjej som Åsa var bekant med.

– Hon jag hade dejt med var ihop med annan kille så vi skulle träffas i hemlighet. Så Åsa, min fru, organiserade dejten hos henne. Men mitt under dejten blev jag betuttad i värdinnan i stället, säger han.

Idag är Per väldigt glad över att paret föll för varandra och anser Åsa vara sin bästa vän:

– Vi är varandras bästa vänner, vilket är en grogrund för allt, avslutar han.

Foto: IBL

Annons