LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Anderssons nya besked om kärlekslivet – 7 månader efter uppbrottet

09 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Per Andersson
Per Andersson och ex-frun Malin gick skilda vägar i slutet av förra året.
Nu avslöjar Per ett nytt besked om kärlekslivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Per Andersson är tv-personlighet, skådespelare och komiker som både synts i program som Stjärnorna på slottet, Komiker utan gränser och julkalendern Panik i tomteverkstan. Han har medverkat i flera uppsättningar i musikaler.

Efter en 25 års lång relation meddelade Per i slutet av förra året att han och fästmön Malin Karlsson, 49, valt att bryta upp. Paret var sedan många år tillbaka förlovade men plötsligt tog kärleken slut.

– Kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, berättade Per när han gästade Carina Bergfeldts talkshow.

Per Anderssons sommarplaner: ”Sverigeturné”

Denna sommar blir fylld av jobb för Pers del. Han har tidigare berättat att han är aktuell med en ensamrevyn Räkhäst under våren och hösten. Och under sommaren är han i full gång med en landsomfattande turné.

Annons

– Sverigeturné fram till mitten på maj! Jag har några hemliga projekt på gång parallellt men till sommaren blir det sommarteater på Eva Rydberg, hennes sista sommar på Fredriksdalstetaern i Helsingborg, så det ska bli en stor ära att vara med, har Per tidigare berättat för Hänt.

Han fortsätter:

– Och sen i slutet av augusti ska jag gästa Laleh på Ullevi, förra året var jag ju förband till Håkan Hellström så jag räknar numera Ullevi som min lilla sommarscen! All välmående, alla sätt.

Per Anderssons nya besked om kärlekslivet

Per har fullt upp med jobbet, men hur det det ut på kärleksfronten? Sedan uppbrottet har det varit mycket snack om Pers kärleksliv och om han är sugen på att träffa någon. Nyligen kunde Per avslöja hur det ligger till.

”Jag mår fina fisken, föreställningen på Fredriksdal går som tåget! Jag singlar på i stilla gemak, det enda som har hänt på den fronten var väl när Eva Rydberg av misstag råka pussa mig på scenen, vi missbedömde avståndet och blev så fulla i skratt att vi knappt kunde avsluta akt 1!”, skriver Per i ett privat meddelade till Hänt.

Per Andersson och Eva Rydberg på scen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT,

Annons