ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Per Anderssons avslöjande om singellivet – efter uppbrottet från Malin

12 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Per Andersson avslöjade nyligen att han och fästmön Malin Karlsson valt att gå skilda vägar, efter 25 år som par.
När Hänt träffar Per inför smygpremiären av humorprogrammet LOL, kan han avslöja nya detaljen om singellivet.
Annons
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Per Andersson, 46, har många strängar på sin lyra och syns ofta i olika humoristiska sammanhang. Han har genom åren medverkat i flera uppsättningar komediserier och egna föreställningar. Nu senast är han aktuell i Amazon Primes nya humorprogram LOL.

Per Andersson och fästmön Malin går skilda vägar

Nyligen avslöjade Per att han och fästmön Malin Karlsson, 49, tagit beslutet att avbryta sin förlovning och gå skilda vägar. Det var i Caria Bergfeldts talkshow som han avslöjade att paret valt att bryta upp.

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, säger Per i programmet och fortsätter:

Annons

– Det här gör vi tillsammans, och ta det här steget på ett vuxet och rimligt och moget sätt ändå.

Goa Malin! Vi behövde göra en förändring. Och vi vågade! Vi är de bästa av vänner, nästan grannar och ett kanonteam! Vi känner oss modiga och starka! Vi kommer absolut att synas ihop men vi är inget par längre.Vi kommer fortsätta stötta varann och värna våra fantastiska barn”, inleder Per.

Vidare avslöjar Per att de även kommer att fira nyår ihop och fortsätter stötta varandras karriärer genom att befinna sig på plats.

Och snart ska vi fira nyår ihop. Per ska gå på Malins revy i Åkersberga och Malin ska se Per i Peter Pan går åt helvete! Såklart! Tack för fina minnen och fantastiska år”, avslutar Per.

Per Anderssons avslöjande singellivet

Att bli singel och ge sig ut i dejtingdjungeln är något som kan kännas skrämmande. När Hänt träffar Per på röda mattan inför smygpremiären av humorprogrammet LOL berättar han om dejtingplanerna.

Du är ju nybliven singel, ska du ut och börja dejta nu?

– Åh herregud, det har jag inte en aning om. Jag har inte ens packat upp julsakerna, så jag ska börja med det. Jag har inte kommit så långt ännu, säger Per Andersson.

Så du kanske dyker upp på Tinder snart då?

– Ja vem vet, det kanske är någon som ger det till mig i julklapp, får det av morsan såhär "jag har loggat in dig på Tinder". Nej men det får vi se, säger han skämtsamt.

FOTO: SVT, Karin Törnblom/TT

Annons