ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Andersson om singellivet efter skilsmässan: Kön spelar ingen roll

27 okt, 2023 
Per Andersson
Per Andersson och exfrun Malin Carlsson gick skilda vägar i december 2022.
Nu berättar han om sitt nya singelliv, och avslöjar att kön inte spelar någon roll.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”Brand logo
Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”

Det var närmare ett år sedan, december 2022, som komikern och skådespelaren Per Andersson, 46, och exfrun Malin Carlsson gick ut med att de skiljer sig. Beskedet meddelade de i SVT:s Carina Bergfeldt, efter över 20 år ihop.

Nu mera är Per singel och verkar även vara öppen för att dejta nya. När han och kollegan Måns Zelmerlöw gästar Efter fem för att prata om sin nya show avslöjar Per nya detaljer om singellivet.

Per Andersson om singellivet efter skilsmässan – oväntade svaret på Måns fråga

I Efter fem-studion har duon sällskap av programledaren Anna Brolin och konversationen leder snabbt in på showen. Per berättar att han i showen kommer att live-tindra och hoppas på att Måns ska hitta en dejt åt honom.

Annons

Per understryker att han inte har några större krav, utan en tjej som hälsar på honom räcker gott och väl förklarar han skämtsamt.

– Jag är från Mölndal. Jag är glad om någon hälsar. Jag har inga restriktioner så, jag är glad att vara med, skrattar han och fortsätter:

– En sångare eller sångerska.

Påståendet får Måns att reagera.

– Kön spelar ingen roll?, frågar han.

– Nej, det tycker jag inte, svarar Per.

Per Anderssons egna svar om dejtandet: ”Jag är verkligen...”

När Hänt når Per får han frågan om påståendet stämmer, och ifall det är så att han dejtar även killar.

”Nej, det kan jag inte säga att jag gör, jag är verkligen into damer! Menade mer att är man från Mölndal kan man inte vara för petig med sånna petitesser som kön!”, skriver han i ett meddelande.

Vidare skriver han om hur det var att gästa Efter fem och Anna.

”Alltid kul att gästa Efter fem! Julshowen känns kanon och dom hade ju en flanellograf - klart man blir på g! Anna har jag sprungit på några gånger i vimlet, hon är bedårande och kanonbra på alla sätt och vis!”

FOTO: TV4Play / Eero Hannukainen/TT

Annons