Artikeln innehåller reklamlänkar

Per Andersson till sjukhus efter händelsen i Breaking news

Per Andersson till sjukhus efter händelsen i Breaking news på Kanal 5

Efter att komikern Per Andersson gästat kvällens Breaking News med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson tvingades han söka vård. Läkaren kunde snabbt konstatera att han brutit några revben efter händelsen i programmet.

I kvällens avsnitt av Breaking news med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på Kanal 5 får vi bland annat se duon gästas av komikern Per Andersson. Han är framför allt på plats i studion för att prata om sin nya föreställning ART som han gör ihop med Johan Rheborg och Henrik Schyffert, och för att han ska hålla sig i skinnet och inte ”balla ur” som Filip och Fredrik uttrycker det, är han klädd i en tvångströja.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men trots tvångströjan är det precis det han inte gör – han håller sig med andra ord inte i skinnet. När gästerna i slutet av programmet sitter vid ett uppdukat matbord kan tittarna se hur Per Andersson först ramlar av sin stol och slår i bordskanten. Där efter reser han sig för att slänga sig över matbordet, vilket resulterar i att han faller över både glas och porslin.

– Jag fick för mig att jag kände mig tryggad av att jag hade en tvångströja så att jag inte skulle balla ur. Men jag tror det triggade mig. Jag blev galen i den där tröjan. Det åt upp mig, säger han till Aftonbladet om händelsen.

Att Per Andersson fick någon form av skada efter det framgår inte i programmet, men det var först två dagar efter att programmet spelats in som Per själv insåg att han hade smärtor i bröstet.

– Det var första gången jag vaknade av att jag har ont. Det smärtade vid hjärtat och jag tänkte: ”Nej, jaha, tack för den här tiden då”. Nyss fyllda 40 år så tog det slut. Jag åkte in till sjukhuset klockan sex på morgonen, säger Per Andersson till tidningen och fortsätter:

– Jag är inte alls hypokondrisk men till och med jag började skriva ner arv och sånt.

Läkaren kunde konstatera att han hade brutit några revben. Så nu tvingas han vila i åtta dagar och äta smärtstillande.

Breaking news med Filip och Fredrik sänds i kväll på Kanal 5 och Dplay klockan 22:00.

LÄS OCKSÅ: Miriam Bryant till akuten efter inspelningen av Breaking News

LÄS OCKSÅ: Filip och Fredrik ratar Nyhetsmorgons programledare i direktsändning

FOTO: Kanal 5

SENASTE NYTT!