LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peppe Eng om kärleksbeslutet med nya flickvännen Karin: "Hon är orsaken till det"

23 feb, 2018 
Hans & Anna Shimoda
I en exklusiv intervju för Hänt talar nu Peppe Eng för första gången ut om beslutet att flytta ner till Skåne och nya kärleken Karin.
Annons

I september förra året kom det oväntade beskedet; TV4:s tidigare sportprofil Peppe Eng skiljer sig från hustrun Solveig, 68, efter 48 års äktenskap.

– Ja, det stämmer. Det är inget jag vill tala om, sa han till Expressen.

Peppe förklarade att han skulle flytta ned till Ystad, men inget mer detaljerat än så.

Nu kan Hänt avslöja att anledningen till hans hastiga flytt till den skånska metropolen är en 58-årig kvinna som jobbar i tandläkarbranschen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, jag har träffat en tjej i Ystad som heter Karin Bergman och hon var den direkta orsaken till att jag flyttade hit, säger Peppe till Hänt.

Paret bor inte tillsammans, men han har ett epitet på deras relationsstatus.

– Ystad är så litet så vi är närbos, inte särbos. Vi bor nära varandra.

Peppe är 69 år och lever livet som pensionär, men han jobbar lite extra som föredragshållare och gör spontana inhopp i lokala radiostationen Radio Active där han naturligtvis pratar om sitt favoritämne, sport. Ett annat stort intresse är golf och det delar han med sin nya kärlek Karin.

– Här nere i Skåne kan man spela golf nästan året runt. Vi spelade på julafton och nyårsafton. Vi var ute så sent som förra söndagen och spelade på Ystads golfbana, säger Peppe som precis varit uppe i Stockholm för att sälja sitt hus han delade med exhustrun Solveig i Tyresö.

Han uppger att han och exhustrun har en bra relation, men i Ystad finns numera som sagt hans stora kärlek.

– Ja, jag är kär. Vi trivs med varandra, vi går på teater och gillar att umgås, avslutar Peppe.

FOTO: IBL, Privat

Annons