Penny Parneviks ursäkt efter bilderna på sonen Atticus

Douglas Murray och Penny Parnevik på Kristallengalan röda mattan

Penny Parnevik har sonen Atticus tillsammans med fästmannen Douglas Murray.
Sonen växer så det knakar och Penny är inte sparsam med att dela med sig av bilderna på Instagram, som nu tv-profilen ber om ursäkt för.
– Se hur han verkligen känner, skriver Penny på Instagram.
503 Service Unavailable

Penny Parnevik, 22, blev ett välkänt ansikte, men också folkkärt, när familjens realityserie Parneviks sändes för första gången år 2015 på TV3. Men det var inte förrän hösten 2017 som hon avslöjade relationen med familjevännen Douglas Murray, 39. De flyttade ihop kort därefter och i februari förra året förlovade de sig.

Några veckor efter förlovningen gick Penny ut med nästa glädjebesked, att hon var gravid. Och i augusti, sex månader senare, blev tv-profilen och fästmannen föräldrar till sitt första gemensamma barn, Atticus.

Varje gång som Penny delar en ny bild eller video på sonen på sociala medier så jublar fansen – de älskar det!

Det bästa som hänt Penny

I podcasten Pillowtalk med Peg och Penny, som den nyblivna mamman har tillsammans med systern Peg Parnevik, 24, har hon berättat att sonen är det bästa som hänt henne. Hon har även nämnt att det hade varit kul med ett syskon till Atticus.

Men just nu är det inte läge för en ytterligare graviditet, då hon känner att det är lite för nära inpå sin förstfödda.

“Förlåt”

“Svep till nästa bild för att se hur han verkligen känner för att ha en influencer som mamma”, skriver Penny till sina Instagram-bilder på sonen och fortsätter:

“P.s. Förlåt att jag delar så många inlägg på honom den senaste tiden, men som ni kan se sitter han bokstavligen fast i mig under större tiden av dagen, hahaha”.

På bild två kan man nämligen se en Atticus som inte verkar lika nöjd och glad som på bild ett.

Ursäkten för Pennys bildbombningar på sonen verkar dock inte vara så behövlig då kommentarsfältet flödar för fullt av kärlek.

“MER bilder på honom om jag får välja så jävla söt ju”, skriver en.

“Be ALDRIG om ursäkt över att posta bilder på den där gulliga ungen”, fyller en annan i.

“Så söt han är en riktig tjejmagnet och han har blivit så stor också”, kommenterar en tredje följt med flera röda hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!