LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks oväntade fråga gjorde pojkvännen paff: "Jag är absolut livrädd"

13 mar, 2018 
Innan Douglas Murray bjöd ut Penny Parnevik på dejt frågade han hennes föräldrar om lov. Men han själv är inte helt säker på att han hade godkänt sin framtida dotter att dejta någon som är 17 år äldre.
Annons

Penny Parnevik, 20, och pojkvännen Douglas Murray, 38, har känt varandra i många år, men det var i höstas som de berättade att de var ett par. Douglas är en vän till familjen, men främst en vän till Pennys föräldrar Mia Parnevik, 50, och Jesper Parnevik, 53. Innan Douglas tog Penny på en första dejt frågade han de blivande svärföräldrarna om lov.

Både Jesper och Mia var okej med det, men när Penny frågar Douglas om hur han själv hade reagerat på att hans framtida dotter hade träffat någon som var 17 år äldre än henne är han inte helt säker på att han hade varit okej med det.

– Jag är ju absolut livrädd för det här, säger Douglas i podcasten ”Pillowtalk”, och fortsätter:

– Jag tror ju på karma så jag väntar bara på att det ska hända min dotter, och hon kommer då inte träffa en 17 år äldre jättesnäll kille som jag själv.

Douglas Murray har tidigare dejtat Tiger Woods exfru Elin Nordegren, som från början var barnflicka hos familjen Parneviks.

TV3-programmet “Parneviks” har premiär igen den 20 mars.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyfiken på Douglas? Spana in honom här:

Foto: IBL, Instagram

Annons