TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Penny Parneviks ord om föräldralivet med Douglas Murray

22 sep, 2020 
Penny Parnevik och Douglas Murray
Penny Parnevik är sedan flera år ihop med Douglas Murray och tillsammans har de sonen Atticus. Nu berättar hon hur parets relation ser ut i dag, med ett barn med i bilden.
– Man blir mer irriterade på varandra, säger hon på sin Youtube-kanal.
Annons
Penny Parneviks ärliga ord om den tuffa graviditetenBrand logo
Penny Parneviks ärliga ord om den tuffa graviditeten

Penny Parnevik, 23, och tidigare hockeyproffset Douglas Murray, 40, blev officiellt ett par för tre år sedan. De träffades tack vare att Douglas var väldigt god vän med Pennys pappa Jesper Parnevik, 55.

Sedan dess har mycket hänt för paret. Det började med att de förlovade sig under en resa i Mexiko i februari 2019 och bara ett halvår senare blev de föräldrar till sonen Atticus, 1. Penny har även medverkat i årets säsong av Let’s dance och gjorde många imponerande danser innan det tyvärr kom till sitt slut.

Eftersom de nyblivna föräldrarna är förlovade var givetvis ett bröllop på väg att gå av stapeln. Penny och Douglas planerade att den stora dagen skulle bli av i somras, men på grund av pandemin valde paret att skjuta upp bröllopsplanerna och siktar nu på att säga ja till vandra under sommaren 2021 istället. I samband med att bröllopet blev uppskjutet bestämde sig paret istället för att försöka skaffa ett barn till. Penny har tidigare sagt i sin podd Pillowtalk, som hon har tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 25, att hon ändå inte trodde att hon skulle vinna danstävlingen och lika gärna kunde bli gravid igen. Sagt och gjort och nu är Penny gravid med barn nummer två, som beräknas komma i mars.

Annons

Flytten till Sverige

Vad som också förändrats för Penny och hockeyikonen är deras boendesituation. Innan pandemin bodde de i USA men i dessa tider har de tillbringat mest tid här i Sverige. Nyligen gick även Penny ut med att de skulle flytta permanent till Sverige för att hon inte längre ser USA som ett bra land för sina barn att växa upp i.

– Med tanke på hur det ser ut i USA just nu med tanke på corona och med tanke på Trump och allt möjligt. Så har jag känt att Sverige är landet jag vill att mina barn växer upp i, sa hon då.

Även planerna på var hon vill föda barn nummer två har förändrats. Penny har tidigare berättat att hon hade en fantastisk upplevelse när Atticus föddes och hon var tveksam till om den svenska vården kunde erbjuda ett lika bra bemötande. Men efter att ha pratat med flera svenska barnmorskor och gjort sina kontroller här ser hon nu Sverige som ett tryggt alternativ, men planen är fortfarande att föda i USA.

Annons

Relationen till Douglas idag

I sin senaste Youtube-video berättar Penny att hon bara blir mer och mer kär i fästmannen för varje dag som går. Hon ser honom som en fantastisk man och att han passar så bra i rollen som pappa. Men, hon poängterar att de även går varandra på nerverna ofta och blir irriterade på varandra.

– Man blir mer kär, men man blir också mer irriterade på varann. Man behöver lägga ner mycket mer tid och vårda relationen, säger Penny på sin Youtube-kanal.

Annons