LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik sadlar om – här dyker hon upp som servitris

10 apr, 2024 
Penny Parnevik är vi vana vid att se i tv-rutan och på sociala medier. Men nu sadlar Penny om helt – och jobbar som servitris istället!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik om pojkvännen inte skulle gilla systern Penny ParnevikBrand logo
Peg Parnevik om pojkvännen inte skulle gilla systern Penny Parnevik

Penny Parnevik, 27, och resten av hennes härliga familj lärde vi känna i deras egna realityserie Parneviks. Där fick vi följa deras liv i soliga USA, men nyligen flyttade Penny ihop med partnern Douglas Murray, 43, och barnen Atticus, 4, Pebble, 3, och Achilles, 6 månader, till Sverige.

Väl i Sverige har tv-profilen bland annat sysselsatt sig med egna podcasten Peg & Penny, ihop med sin syster. Men nu har Penny även valt att satsa på en ny karriär, på sidan om podden.

Annons

Penny Parnevik har öppnat egen restaurang – med tv-profilen

Det är nämligen så att Penny har öppnat en ny restaurang! Det är tillsammans med tidigare vinnaren av Sveriges mästerkock, Christin Kashou, som tv-profilen tar det stora steget.

Restaurang Parken heter den, och är belägen i centrala Stockholm. Det var under tisdagen som duon bekräftade att restaurangen för första gången slagit upp sina portar.

I ett inlägg på Instagram skrev Penny då:

”Nu har vi öppet!!!! Ikväll äter jag med mina föräldrar, Douglas, och barnen för att fira”

Penny Parneviks nya jobb som servitris

Men Penny är faktiskt inte bara ägare, utan hon syns dessutom vara servitris för restaurangen. I ett inlägg på Instagram delar tv-profilen bilder från restaurangen där hon syns ta beställningar och bära på tallrikar.

Annons

”Från första kvällen”, skriver Penny.

FOTO: TT/Instagram

Annons