Penny Parneviks nya bröllopsbesked med Douglas

Douglas och Penny Parnevik

Penny Parnevik har en hektisk vår framför sig: hon är nybliven mamma, hon medverkar i TV4-programmet Let's dance och hon har dessutom ett bröllop att planera.
I juli 2020 är det dags för det stora dagen då hon och Douglas Murray ska säga ja till varandra men planerandet har nu fått läggas åt sidan.

Det var i början på 2019 som Douglas Murray, 39, friade till tv-profilen Penny Parnevik, 23. Pojkvännen hade hyrt en privat strand när han plötsligen klev ner på knä med en ring i handen. Paret avslöjade den stora nyheten genom ett inlägg på Instagram, bara några veckor senare berättade de även att familjen väntade tillökning.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev hon till bilden där hon stolt visar upp sin bebismage.

Hektiska våren efter nya beskedet

Som planerat blev Penny för första gången mamma i augusti, något som hon hade drömt om sedan länge. Nu är det dags för Penny att göra något helt annat som hon drömt om, nämligen att medverka i TV4-programmet Let’s dance. Under våren kommer tittarna att kunna följa hennes dansresa tillsammans med proffsdansaren Jacob Persson. När Hänt träffar Penny berättar hon att bröllops-planerandet med fästmön Douglas nu är i full gång.

– Vi ska gifta oss i juli, säger Penny och let stort.

Penny Parnevik dansar med Jacob Persson i Let's Dance 2020

Penny Parnevik dansar med Jacob Persson i Let’s Dance 2020. Foto: Karin Törnblom / TT

”Bröllopet har gått åt sidan”

Som nybliven mamma har Penny nu fullt upp med att få ihop vardagen med bebis, bröllopsplanering och dessutom danslektioner. Tv-medverkan har därför lett till att planerandet av den stora dagen hamnat lite i skymundan.

– Bröllopet har gått åt sidan lite bara med planeringen för nu har jag fokuserat på det här, säger Penny.

Trots att det bara är drygt tre månader kvar tills bröllopets datum så menar Penny att hon inte känner någon direkt stress över det. Oavsett om tv-profilen håller sig kvar i programmet under hela våren så menar hon att det kommer att finnas gott om tid att få ihop bröllopet och att chanserna till att Douglas och Penny inte skulle säga ja till varandra i juli, anser hon som obefintliga.

– Bröllopet blir inte uppskjutet, vi får ihop båda samtidigt!

FOTO: Karin Törnblom / TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt