Penny Parneviks nya barnbesked med fästmannen Douglas

Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray vill gärna ha ett till barn.
Nu avslöjar tv-profilen när barn nummer två är planerad.
– Det hade varit kul, säger hon.

I mitten av augusti i år blev tv-profilen Penny Parnevik, 22, och fästmannen Douglas Murray, 39, föräldrar för första gången. Sonen Atticus har idag hunnit bli drygt fyra månader och charmar samtliga i sin närhet. Föräldrarnas följare jublar varje gång det kommer ny bild eller film på den lilla sötnosen.

Penny blev ett välkänt ansikte för många när familjens realityserie Parneviks hade premiär på TV3 under 2015. Hon avslöjade sin relation med familjevännen Douglas under hösten 2017. Paret flyttade snabbt ihop och i februari i år förlovade de sig. Bara veckor efter förlovningen kom nästa glädjebesked – Penny var gravid!

Sedan sonen Atticus kom till världen har Penny varit ärlig om att livet som mamma inte alltid är en dans på rosor och har hyllats av följarna för sin öppenhet.

”Att vara mamma kan vara det mest tuffa men även det finaste jobbet på jorden. Jag försöker mitt bästa för att var en bra mamma, fästmö, syster, dotter och vän – men ibland känner jag av stressen som byggts upp och jag börjar gråta som en liten flicka”, skrev Penny på Instagram tidigare i höstas till en bild på sig och Atticus.

Planer på ett syskon till Atticus

Samtidigt poängterar hon ofta att älskar livet som mamma och att sonen är det bästa som hänt henne. I ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk med Peg och Penny, som hon har med systern Peg Parnevik, 24, pratar Penny om ett eventuellt syskon till Atticus.

– Det hade varit kul, säger Penny.

Hon vill dock inte bli gravid just nu då hon tycker att det är lite för nära inpå sin förstfödda.

– Efter nästa sommar ska jag bli gravid igen.

Hon berättar att om Douglas hade fått välja hade han helst sett att hon blev gravid så snart som möjligt. Penny förstår hur han tänker men vill ändå inte bli gravid riktigt än.

– Douglas skulle vilja ha en till direkt, och så sa jag att på ett sätt kan jag se att det är lättare om man redan är i det att bara köra, säger Penny Parnevik.

FOTO: TT/Patrik Österberg, TT/karin Törnblom

Senaste nytt