Penny Parneviks nya barnbesked – efter familjebeslutet

Penny Parneviks nya besked

Penny Parnevik fick i somras tillökning tillsammans med pojkvännen Douglas.
Nu berättar hon om deras framtida planer på att ge lilla Atticus ett syskon och om flytten till Sverige.

Det var i början på 2019 som Douglas Murray, 39, friade till tv-profilen Penny Parnevik, 23. Pojkvännen hade hyrt en privat strand när han plötsligt gick ner på knä med en ring i handen. Paret avslöjade den stora nyheten genom ett inlägg på Instagram, bara några veckor senare berättade de även att familjen väntade tillökning.

”Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev hon till bilden där hon stolt visar upp sin bebismage.

Som planerat blev Penny för första gången mamma i augusti, något som hon hade drömt om sedan länge. Nu är det dags för Penny att göra något helt annat som hon drömt om, nämligen att medverka i TV4-programmet Let’s dance.

Under våren kommer tittarna att kunna följa hennes dansresa tillsammans med proffsdansaren Jacob Persson. Under pressträffen till programmet berättade Penny för Hänt om planerna att skaffa en till bebis med Douglas.

– Just nu fokuserar jag på det här men kanske efter Let’s Dance så kör vi nummer två, sa hon då och fortsatte:

– Jag vill vänta ett tag, han är bara sex månader. Han är nykläckt.

Penny om flytt och tillökning

Hon berättade vidare att hon oftare får fina kommentarer kring sitt föräldraskap på sociala medier än hat.

– Jag tycker inte att det är så många fördomar mot att vara ung mamma för oavsett vilken ålder man blir mamma så är man ny på det. Så jag tycker att mamma-systerskapet är väldigt starkt.

Nu berättar hon även för Aftonbladet att hon vill ha fler barn och att hon gärna ser det efter hennes och Douglas bröllop som är tänkt att äga rum i sommar.

– Vi vill absolut ha fler barn! Jag känner att så fort vi har gift oss vill jag köra igen. Om vi har turen att kunna bli gravida igen så hoppas jag det sker efter bröllopet, säger hon till tidningen.

I samma veva avslöjar hon även att paret vill flytta till Sverige. Det är i Efter fem som hon berättar:

– Vi har pratat om att vi kanske ska flytta hit. Jag vet inte om det är hundra eller inte men jag är i alla fall väldigt öppen för idéen. Douglas, han är överlycklig. Jag har alltid sagt att jag inte skulle kunna tänka mig att bo här. Men han är uppvuxen i Sverige och för sina egna barn vill man ju alltid ge en del av sin egen barndom, säger hon i programmet.

FOTO: TT

Senaste nytt