Penny Parneviks nya avslöjande om barnnamnet: ”Säkra”

Gravida Penny Parnevik avslöjar att hon och Douglas Murray är säkra på barnnamnet.

Penny Parnevik beräknas bli mamma för första gången den 22 augusti. I väntan på att bebisen ska komma till världen hintar hon nu om vilket namn barnet kommer få och menar att hon och Douglas nu är nästan 100 procent säkra.

Det var i februari som Penny Parnevik, 22, avslöjade att hon och fästmannen Douglas Murray, 39, väntade barn ihop. I ett inlägg på Instagram delade hon den stora nyheten med flera bilder där hon höll sig om en begynnande gravidmage.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti. Så länge jag kan minnas, när något frågat ’vad vill du bli när du blir stor?’, så har jag alltid svarar ’en mamma’. Mina drömmar kommer äntligen att blir uppfyllda”, skrev Penny i inlägget.

Penny Parnevik och Douglas Murray.

Penny och Douglas förlovade sig kort innan gravidavslöjandet.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Sedan avslöjandet har Penny Parnevik öppet berättat om sin graviditet. Bland annat har hon erkänt att det har varit kämpigt för henne att vänta barn. Under en frågestund på sin Instagram story i början av juli fick tv-profilen frågan om hon har haft några besvär under sin graviditet. Hon svarade då ärligt att det varit en väldigt tuff tid.

Nästan alla symptom som man kan få har jag fått. Just nu har jag ganska ont men det är inte konstigt när man kommer ihåg att det är en bebis i mig”, svarade Penny.

Den 22 augusti beräknas bebisen komma till världen och just nu går Penny Parnevik och väntar på att dagen ska komma. På Instagram berättar hon om längtan efter att äntligen få se sitt och Douglas barn – och förklarar att hon bland annat tagit promenader för att försöka få bebisen att komma ut.

Pennys namntvist med vännen

Än har Penny Parnevik inte delat med sig av vilket namn som hon och Douglas vill ge till sitt barn. I podcasten Pillowtalk berättade hon nyligen att det finns ett drömnamn, som både hon och Douglas vill ha, men att det uppstått ett dilemma kring namnet.

– Jag skrev faktiskt till en gemensam familjevän idag, hon ska föda en månad efter mig och vi vill tydligen ha samma namn. Vi älskar samma namn. Så jag skrev till henne idag faktiskt och bara ”Hej, jag vill bara kolla en sak med dig. Jag och Douglas har totalt fallit för det här namnet…”,  sa Penny i podden.

Hon fortsatte:

– ”Jag hörde att du ville ha samma namn, hur bestämda är ni? Ville bara dubbelkolla”. Och där blir det svårt för att vi föder först och då blir det så här, tar vi det bara om vi verkligen älskar det? Eller ger man det till dem? Men då har ju inte vi något namn. Eller kan vi ha samma namn?

Vilket namnet är avslöjade hon däremot inte i podcasten.

Penny Parneviks nya besked om namnvalet

Med bara veckor kvar till beräknad födsel har Penny Parnevik börjat hinta mer och mer om vilket namn bebisen ska få. I en frågestund på Instagram story berättar hon att hon och Douglas nu är eniga och säkra på vad barnet ska heta. I och med att de inte tagit reda på könet på barnet har de bestämt namn för både pojke och flicka.

”Vi är typ 99,999% säkra på namn nu!”, skriver Penny Parnevik på Instagram story.

I frågestunden kan Penny även berätta att bebisen ska få Douglas efternamn – Murray. Och om förnamnen som de bestämt sig för inte känns helt rätt har de reserv-namn att ta till, förklarar hon.

För ett par dagar sedan gav Penny en ledtråd kring namnet då hon delade en bild på Instagram med boken To kill a mockingbird av Harper Lee i knät. Till bilden skrev hon:

”Potentiell hint om barnnamnet…”.

Efter hinten frågar sig nu följarna om det blir en liten Harper? Eller kanske en Lee? Eller möjligtvis en Scout, som en av karaktärerna i boken heter.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom, Instagram