Penny Parneviks namntvist med vännen – veckor före födseln

Penny Parnevik om namnbeslutet

Nästa månaden kommer Penny Parnevik att bli mamma och hon har fullt upp med förberedelserna inför bebisens ankomst. Nu avslöjar hon att det inte är enkelt att välja namn – trots att hon och fästmannen Douglas Murray har ett favoritnamn.

I augusti blir tv-profilen och influencern Penny Parnevik, 23, mamma.

Det var i februari som Penny avslöjade att hon och stora kärleken Douglas Murray, 39, väntade barn, genom ett inlägg på Instagram – bara en kort tid efter att paret förlovade sig efter att Douglas gått ner på knä på en strand.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Sedan graviditeten blev offentlig har Penny varit öppen om sin graviditet och har erkänt att det varit tufft.

Under en frågestund på sin Instagram story i början av juli fick tv-profilen frågan om hon har haft några besvär under sin graviditet. Hon svarade då ärligt att det varit en väldigt tuff tid.

Nästan alla symptom som man kan få har jag fått. Just nu har jag ganska ont men det är inte konstigt när man kommer ihåg att det är en bebis i mig”, svarade Penny.

Just nu är Penny i Sverige men snart bär det av tillbaka till USA där hon bor och det är där hon planerar att föda barnet.

I det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk, som Penny driver tillsammans med sin storasyster Peg Parnevik, 23, berättar hon bland annat att det första hon ska göra när hon kommer tillbaka till USA är att packa väskan som hon ska ta med sig till förlossningen.

”Blir konstigt”

I avsnittet kommer även frågan om namn till bebisen på tal.

– Har vi kommit fram till några namn som du vill dela med dig av?, frågar Peg.

Men Penny är inte helt säker på hur hon vill göra.

– Jag kommer inte dela med mig av namn. Eller blir det konstigt att dela med sig av namn? Jag tror inte jag vill dela med mig av namn, säger Penny Parnevik.

Hon avslöjar dock att det finns ett drömnamn som både hon och Douglas vill ha, men nu har paret hamnat i ett dilemma angående det namnet.

Penny och Douglas drömnamn

– Jag skrev faktiskt till en gemensam familjevän idag, hon ska föda en månad efter mig och vi vill tydligen ha samma namn. Vi älskar samma namn. Så jag skrev till henne idag faktiskt och bara ”hej, jag vill bara kolla en sak med dig. Jag och Douglas har totalt fallit för det här namnet…”,  säger Penny men avbryts av Peg

– Det blir konstig.

Penny fortsätter:

– ”Jag hörde att du ville ha samma namn, hur bestämda är ni? Ville bara dubbelkolla”. Och där blir det svårt för att vi föder först och då blir det så här, tar vi det bara om vi verkligen älskar det? Eller ger man det till dem? Men då har ju inte vi något namn. Eller kan vi ha samma namn?, frågar Penny.

Peg tycker inte att alls att de ska ha samma namn, men vill ändå hjälpa sin syster.

–  Jag ska skicka massa namn till dig, säger Peg Parnevik.

FOTO: TT