Penny Parneviks lycka efter upptäckten med pojkvännen Douglas: "Men wow"

Penny Parnevik om kärleken till Douglas Murray

Penny Parneviks kärlek till pojkvännen Douglas Murray är enorm och nu skriver hon en öppen kärleksförklaring till honom.

Det var i höstas som Penny Parnevik, 20, visade upp sin nya kärlek Douglas Murray, 37, för världen. Douglas är hockeyproffs och en gammal vän till Pennys familj. När den fjärde säsongen av deras egna tv-serie Parneviks drog igång introducerades han även där som en del av familjen.

I det senaste avsnittet fick tittarna följa med Penny hem till honom i Kalifornien där de var på romantiska dejter och hade djupa samtal om framtiden och barn. Att kärleken sprudlar mellan dem och att de är upp över öronen förälskade råder det inga som helst tvivel om, och för att visa det ytterligare skrev Penny i dagarna på sin blogg om sina starka känslor för pojkvännen.

“Hur kär kan man vara egentligen? Jag känner mig så lycklig just nu i livet. Jag har en teori att ens soulmate är den personen som man kan ha en totalt normal dag med, men den dagen känns som världens bästa dag”, skriver hon på bloggen.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Penny är helt överväldigad av den kärlek hon känner för sin pojkvän och tycker det är härligt att känslorna är så starka i vardagen när dagarna bara rullar på.

“Ja resor, lyxiga restauranger, coola dejter är roligt men om man bara känner sig kär i speciella situationer är det nog inte riktig kärlek”, skriver hon.

Och det var just en helt vanlig dag som fick hennes känslor att svämma över.

“Idag hade vi en helt normal dag, Douglas vaknade som vanligt långt innan mig och väcker mig med ett piggt leende, jag ger honom en trött puss sen somnar om. Han drog till jobbet hela dagen och när han kom hem satt vi utomhus i solen och svarade på mejl medan jag läste min bok. Det låter så normalt men wow vad kär jag är, älskar våra helt normala dagar”, avslutar hon.

Vi blir helt varma av att läsa den kärlek som Penny känner för sin Douglas.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks oro efter graviditets-testet: ”Tänk om han gör slut”

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks stora rädsla för cancer: ”Kanske händer något snart…”

Foto: IBL