TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Penny Parneviks hyllning till Philippa och Phoenix

29 mar, 2020 
Penny Parnevik och Phoenix Parnevik
Att syskonkärleken är stark mellan Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parnevik har nog inte undgått någon.
Nyligen delade Penny med sig av en känslofylld hyllning till småsyskonen via ett inlägg på Instagram.
Annons
Intervju med penny Parnevik i Let's danceBrand logo
Intervju med penny Parnevik i Let's dance

Under fyra säsonger av TV3:s serie Parneviks fick vi följa familjen Parnevik och deras liv i Florida. Golfproffset Jesper Parnevik, 55, hans fru Mia Parnevik, 52, samt barnen Peg Parnevik, 24, Penny Parnevik, 23, Philippa Parnevik, 20, och Phoenix Parnevik, 19, blev alla snabbt kända ansikten för det svenska folket.

Sedan serien lades ner har följarna kunnat ta del av familjens liv på sociala medier. Att kärleken mellan familjemedlemmarna är stark har ingen kunnat missat och på Instagram delar de ofta med sig om fina ord om varandra och berättar om känslorna kring att inte alltid kunna ses då de nu för tiden inte längre bor tillsammans i Casa Mia.

Stora frågan efter frieriet

Under förra året gick familjevännen Douglas Murray, 40, ner på knä och friade till Penny. Paret, som sedan dess hunnit få sonen Atticus, planerar nu att gifta sig under juni 2020. När Hänt senast träffade Penny berättade hon att planerna lagts något åt sidan på grund av hennes programmedverkan i TV4:s Let’s Dance men att paret trots hennes fullspäckade schema ska se till att få ihop det.

Annons

– Bröllopet blir inte uppskjutet, vi får ihop båda samtidigt!, sa Penny då.

När Penny skulle välja sina brudtärnor i slutet av förra året stod det självklart för hennes att det just var hennes syskon som skulle få den stora äran. När det var dags att ta reda på om syskonen ställde upp, gjorde hon det genom att klistra på deras ansikten på ett bröllopsfoto med den frågan i textform. Efter att ha fått svar från familjemedlemmarna delade hon med sig av nyheten i ett inlägg på Instagram där följarna fick de bilden på syskonens inredigerad ansikten.

”De sa ja! Säg hej till mina brudtärnor Peg, Philippa och Phoenix”, skrev hon till bilden.

Fina orden om småsyskonen

Penny, som ofta visar uppskattning för syskonen, har nu delat med sig av ett helt bildspel på sin lillebror. I en text tillhörande bilderna hyllar hon både sin lillebror och lillasyster. Det visar sig nämligen vara så att Philippa är fotografen bakom de nytagna bilderna på brodern.

Ehm hur snygg är min bror och hur talangfull är min syster som tog dessa bilder på honom?!?!?!”, skriver Penny till bilderna.

FOTO: TT

Annons