Penny Parneviks egna ord om skadan i Let's dance 2020

Penny i Let's dance

Ikväll ska Let's dance-tittarna få se Penny Parnevik och Jakob Persson i en rumba.
Timmar innan direktsändning avslöjar TV4 att Penny har tvingats vidta åtgärder efter att hon skadat sig under repetitionerna.
– Jag är inte van vid det, säger Penny.

Tv-profilen Penny Parnevik, 22, är en av deltagarna i Let’s dance 2020. Tillsammans med partnern Jakob Persson har hon de senaste veckorna övat intensivt för att imponera på TV4-tittarna med sina danssteg.

Det omåttligt populära programmet har dock stött på en hel del patrull sedan säsongspremiären. På grund av coronautbrottet spelas Let’s dance in utan publik och efter att flera personer i produktionen insjuknat ställdes tävlingen in två veckor i rad. Sedan förra fredagen är Let’s dance återigen igång och ikväll är det dags för gänget att ge sig ut på dansgolvet för tredje gången.

Tuffa kampen i Let’s dance 2020

Pennys Let’s dance-resa har hittills varit långt ifrån enkel. Fästmannen Douglas Murray, 38, befann sig nämligen i USA när dansträningen drog igång därför tvingades hon under en tid ta hand om sonen Atticus på egen hand.

– Det är jättemycket, det är jättesvårt. Det är svårt att dansa och jobba och göra allt utöver det och sen också ha en son som bara är sex månader, sa Penny i en video på sin Youtube-kanal då.

Strax därefter kom Douglas till Sverige och nu verkar det som att situationen har underlättats för Pennys del.

Penny Parneviks ord om skadan

I premiäravsnittet av Let’s dance 2020 hamnade Penny Parnevik på en sistaplats efter att tittarna fått säga sitt. Förra fredagen fick hon minst sagt revansch och klarade sig vidare i tävlingen.

Ikväll ska Jakob Persson och Penny dansa en rumba. Nu avslöjar TV4 att Penny har skadat sig – bara timmar innan direktsändning. Det är reality-profilens ena fot som är överansträngd och efter dagens repetitioner tvingades hon linda samt kyla ner den med is.

– I en rumba sträcker man på fötterna väldigt mycket och jag är inte van vid det, säger Penny till TV4.

Trots att hälsan inte är på topp verkar det dock inte som att Penny Parnevik är orolig inför kvällen.

– Allt är bra! Foten är lite överansträngd men det kommer att gå bra, säger hon.

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt: