Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik om tuffa tiden med pojkvännen: ”Jättesvårt”

Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny Parnevik berättar nu om svårigheterna som satte hennes och pojkvännen Douglas Murrays förhållande på prov. ”Jag och Douglas hade det jättesvårt, jättelänge på grund av det”, säger hon i sin podcast Pillowtalk.

Tv-profilen Penny Parnevik, 21, och hockeyspelaren Douglas Murray, 38, har varit ett par i ett och ett halvt år. Tidigare i år lämnade Penny sin familj i Florida för att flytta ihop med kärleken i Kalifornien, USA.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I ett avsnitt av podcasten Pillowtalk som hon har med sin syster Peg Parnevik, 23, pratar hon om toppar och dalar från året som har gått. Penny berättar då att det absolut värsta med 2018 har varit att hon ända fram tills i somras bråkade extremt mycket med sina nära och kära.

– Alla nära mig hade jag någon stor ilska eller gräl med, inklusive Douglas, berättar hon.

Hon säger att mycket berodde på henne själv, men att det även var folk omkring henne som gjorde saker hon inte tyckte om.

– Men det kunde man ha löst på massa olika sätt. Det kunde man ha löst med en konversations istället för hur jag hanterade allt.

Penny och Douglas förhållande påverkades

Peg säger att  hon var medveten om bråken som systern var inblandad i, men att det var svårt för henne att förstå varför och vad det var som egentligen hände.

– Tror du inte att det var mycket att du behövde växa? frågar Peg.

Penny håller med och poängterar än en gång att en stor del av problemet var just hon själv. Till slut gick det så långt att förhållandet med Douglas påverkades på grund av Pennys beteende.

– Jag gick in i ett djupt, mörkt, svart hål med mitt förhållande och allting. Jag och Douglas hade det jättesvårt, jättelänge på grund av det, berättar Penny.

Idag går hon i terapi vilket har hjälpt henne att ta sig ur den onda cirkeln. Hennes nyårslöfte i år blir att fortsätta terapin.

Klokt gjort Penny, och så starkt att våga berätta om allt!

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om Douglas Murrays frieri: ”Allt är redan klart”

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik öppnar upp: Därför tog jag en paus

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, TT

Senaste nytt