Penny Parnevik om systrarnas reaktion på relationen med Douglas

Penny Parneviks erkännande om systrarnas reaktion på relationen med Douglas Murray:

Att det skiljer 17 år mellan Penny Parnevik och hennes fästman Douglas Murray är ingen hemlighet, och att folk har en åsikt om det är inget som Penny bryr sig om.
Men något som hon däremot bryr sig om är syskonens reaktion.
– Provocerande, förklarar Penny i Framgångspodden.

Let’s dance-aktuella tv-profilen Penny Parnevik, 22, och hennes stora kärlek Douglas Murray, 40, har känt varandra i många år, men plötsligt en sommar för tre år sedan föll de pladask för varandra. Douglas är en vän till hela familjen Parnevik, och egentligen bäst vän med mamma Mia och pappa Jesper.

Mia och Jesper hade däremot ingenting emot att Douglas och Penny hittat kärleken i varandra. Idag är Penny och Douglas förlovade, och inte bara det – i augusti förra året kom sonen Atticus till världen.

Men att det är 17 år mellan Douglas och Penny är något som många reagerat på. När hon gästar Framgångspodden med Alexander Pärleros undrar han om hon bryr sig om andras åsikter.

– Det bryr jag mig inte om, helt ärligt, säger Penny Parnevik.

Syskonens reaktion på relationen

Något hon däremot brydde sig om var syskonens reaktion. Peg, Philippa och Phoenix tyckte alla att det var kul att skoja om att Penny var en så kallad “golddigger”.

– Jag brydde mig lite om att mina syskon skulle skämta och kallade mig för golddigger och försökte vara roliga. När någon annan skrev golddigger var jag såhär, aja, ni får skriva så. Men när mina syskon sa det till mig så blev jag provocerad, förklarar Penny och fortsätter:

– Jag tror till och med att det var i en säsong av Parneviks där de skoja om att jag var en golddigger och att allt löser sig för mig.

Men åldersskillnaden har inte heller varit helt enkel. I podcasten berättar Penny hur hon och Douglas har hanterat den.

– Men åldersskillnaden har jag tyckt är jättesvår. Båda vi tyckte att det var svårt i början. Jag tror att vi försökte ignorera den, låtsas som att den inte fanns. Men då blev det bara klatsch, för vi är från helt olika generationer, tycker helt annorlunda. Men samtidigt kan man inte hänga upp sig på den för ofta, tänkta på den hela tiden, för då tillslut känner man att ‘det här går inte’, förklarar Penny och fortsätter:

– Vårt motto är, låta varann vara sig själva och acceptera varandra för den man är.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!