LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik om relationen till exet efter otroheten

19 jul, 2020 
Hänt
Penny Parneviks ärliga ord om relationen – efter otroheten
För några år sedan var Penny tillsammans med en kille som var otrogen mot henne.
Nu berättar hon om relationen till killen idag efter det stora sveket.
– Han har inte ens sagt grattis till mig, säger hon.
Annons
Allt om Peg ParnevikBrand logo
Allt om Peg Parnevik

I podden Pillowtalk får man följa systrarna Peg, 24, och Penny Parneviks, 23, samtal om allt mellan himmel och jord. Till deras lyssnares lycka är de sällan snåla med att dela med sig av personliga känslor, tankar och erfarenheter – och det gäller även i deras senaste avsnitt. Nu berättar Penny om relationen till exet som svek henne rejält.

Han har förlovat sig

Det är när Peg berättar att hon suttit och skrollat runt på Facebook som hon släpper den stora bomben – Pennys ex har förlovat sig.

– Jag går in, jag skrollar ner och tänker först “va varför är vi ens fortfarande vänner på Facebook?”, och sen oj oj oj, han har friat. Och vem snackar vi om? Ingen mindre än Pennys ex, säger hon när hon berättar.

Den stora händelsen är ingenting som har undgått Penny, utan tvärtom. Då hon följer sitt ex på sociala medier är hon väl informerad om händelsen.

– Jag ser ju på Instagram att han har friat på en strand till den här tjejen. Och han har hyrt en professionell fotograf och det är Tumblr pics, berättar hon om bilderna som hon hade sett.

Annons

Det visar sig vara Pennys ex som var otrogen mot henne under deras förhållande, men trots det stora sveket verkar inte det ha stoppat henne från att gratulera de blivande makarna.

– Jag hade kanske massa olika reaktioner. Men reaktion nummer ett, jag var så glad för deras skull och kommenterade deras bild.

Men Pennys syster verkar inte ha haft samma rektion som hon själv hade.

– Vad i hela helvete tänkte jag, vad händer? 2020 är redan så galet och nu ska han gifta sig. Jag fattar ingenting, säger hon om sina tankar angående det plötsliga frieriet.

Deras relation idag

Penny berättar att hennes ex har varit ett återkommande ämne i henne och hennes systers samtal sen de gjorde slut, men att deras relation i princip är obefintlig idag.

– Våran status just nu är att vi har liksom inte pratat sen vi gjorde slut helt ärligt, säger hon.

Innan Penny fortsätter med att berätta om deras relation till varandra inflikar Peg med en fråga.

– Han har inte sagt grattis till dig? frågar hon och syftar på att Penny fick barn för ett tag sen.

Det visar sig att Pegs misstanke stämde och att exet inte grattat Penny för den stora händelsen. Trots det har hon inga planer på att klippa honom helt ur sitt liv.

– Han har ju avföljt mig på allting, men jag följer ju fortfarande honom på Instagram för varför inte? Jag gillar att se vad som händer i hans liv och önskar honom det bästa liksom, säger hon.

FOTO: TT

Annons