Penny Parnevik om relationen med Let's dance-Jacob Persson

Penny Parnevik avslöjar sanningen om relationen med Jacob – efter familjens spekulationer

En familjemedlem har haft starka misstankar gällande Penny Parneviks relation till Let's dance-profilen Jakob Persson.
Nu går hon i försvar mot spekulationerna.
– Hon är så orolig, säger tv-profilen.

Snart tre år har gått sedan tv-profilen Penny Parnevik, 23, och det tidigare hockeyproffset Douglas Murray, 40, till allas stora förvåning blev ett par. Douglas var nämligen vän till Pennys pappa, golfspelaren Jesper Parnevik, och betydligt äldre än vad hon är, vilket gjorde det hela mer komplicerat. Men trots många odds emot sig visade de att kärleken övervinner allt, och två år senare är de både förlovade och har sonen Atticus tillsammans. Men även fast kärleksparet har bildat familj och snart ska gifta sig finns det ändå en familjemedlem som spekulerar i Pennys verkliga relation med danskollegan Jacob Persson, 25.

Nu slår hon tillbaka efter spekulationerna.

Det omtalade triangeldramat

Under våren har Penny varit en av de tävlande i det svenska dansprogrammet Let’s dance, och det har länge spekulerats kring hennes relation med hennes danspartner. Under inspelningarna av programmet umgås man väldigt intensivt, och att det uppstår någon slags romans hör inte till ovanligheten. En stor del av Pennys vår har alltså tillbringats i en danssal tillsammans med den nyfunna vännen och danskollegan Jacob, och det är inte något som gått hennes blivande man Douglas obemärkt förbi.

Douglas Murray och Penny Parnevik.

Douglas Murray och Penny Parnevik.

I en video från Pennys lillasyster Philippa Parneviks födelsedag kunde man se kärleksparet spela den klassiska dryckesleken ”Jag har aldrig”, och när påståendet ”jag har aldrig haft känslor för en annan när jag varit i förhållande” lästes upp passade Douglas på att lägga en tydlig pik mot sin fästmö. Han bad nämligen Penny att dricka och syftade på de senaste sex veckorna som hon tillbringat tillsammans med dansaren.

Men trots att danstävlingen sen länge är över och årets vinnare har blivit framröstad, verkar Jacob och Pennys relation bara ha börjat. På Pennys sociala medier kan man ofta se duon hänga ihop och göra olika slags aktiviteter, som att paddla kanot eller vara på Pennys lantställe.

Men det är inte bara Douglas i familjen Parnevik som har yttrat en misstanke om deras påstådda vänskapsrelation.

Slår tillbaka mot spekulationerna

En av de som misstänker att Penny har känslor för dansaren är hennes mycket yngre kusin, och hon är ofta på tv-profilen att hon ska erkänna om hon är kär i honom eller inte.  I Pennys senaste vlogg berättar hon om sin kusins spaning och är snabb med att ge svar på tal angående de påstådda kärlekskänslorna.

Penny Parnevik och Jacob Persson

Penny Parnevik och Jacob Persson Pressträff inför Let’s dance. FOTO: Karin Törnblom/TT

– Det är så kul att hon är så orolig att jag är kär i Jacob. Alltså hon bara ”är du såhär kär i Jacob tror du?”, berättar Penny och visar ett litet avstånd mellan fingrarna för att demonstrera hur kusinen gör när hon frågar.

Hon förklarar att hon brukar svara att hon inte är kär i Jacob, utan att han bara är en kompis, och att kusinen då tillslut frågar om hon är kär i Douglas istället varpå hon självklart svarar ja.

– Det är jättegulligt, säger hon om kusinens frågor.

Hänt har sökt Penny Parnevik och Jacob Persson. 

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT 

SENASTE NYTT!