Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik om nya insikten med sonen Atticus

Nyblivna mamman Penny Parnevik om insikten med sonen Atticus

Den nyblivna mamman Penny Parnevik visar nu upp sonen Atticus i en video på Youtube för första gången.
I videon passar hon på att dela med sig av en insikt som slagit henne i det nya livet med bebis.
– Helt sjukt, säger hon i videon.

Tv-profilen Penny Parnevik, 22, blev mamma för första gången i mitten av augusti i år. Hon och fästmannen Douglas Murray, 39, fick en son som fått namnet Atticus.

Hennes stora följarskara kan nu via hennes sociala kanaler följa henne i sin roll och vardag som nybliven mamma. I en ny vlogg på Pennys Youtube-kanal gör Atticus entre för första gången – ja, om vi bortser från de gånger han legat i magen när Penny Parnevik spelat in videor till sin kanal.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I den nya videon får följarna hänga med på Penny och Atticus morgonstund. Tittarna kan bland annat se hur hon byter blöja på Atticus, och Penny passar då på att dela med sig av en insikt hon som nybliven mamma fått.

– Folk skämtar om hur ofta en bebis måste byta blöja. Det är helt sjukt, säger hon och konstaterar:

– Det är helt sjukt hur ofta vi byter blöjor.

Ta allt i er takt”

I videon är Penny Parnevik även tydlig med att påpeka att hon gör saker på sitt sätt som nybliven mamma, och vädjar om att ingen ska påpeka vad som är fel och rätt i hennes val av ageranden.

Bland kommentarerna hyllas hon av sina följare för att hon vågar stå på sig och är tydlig med att hon har rätt att göra det som hon tror är bäst för henne och för hennes son.

Tror du är världens bästa mamma, så omtänksam och fin du verkar vara. Atticus är jättesöt, och namnet är coolt. Lyssna inte på folk som inte håller med”, skriver en.

Så fina ni är! ”Vi gör det på vårt sätt” Helt rätt, ingen annan vet ju vad som är bäst för dig och lilla Atticus!”, skriver en till.

Blir så lugn av dina videos, vad fina ni är! Ta allt i er takt. Så mysigt att få följa med lite på din resa”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Patrik C Österberg, Instagram

SENASTE NYTT!