Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik om förändringen med Douglas Murray

Penny Parnevik om förändringen med Douglas Murray: ”Sover på soffan”

Penny Parnevik och kärleken Douglas Murray fick sonen Atticus i mitten av augusti i år.
Att bli föräldrar har förändrat tillvaron och nu berättar Penny om förändringen tillsammans med Douglas.
"Ibland är det bara lättare", säger Penny Parnevik.

I mitten av augusti i år blev Penny Parnevik, 22, och kärleken Douglas Murray, 39, föräldrar för första gången. Det var Pennys pappa, Jesper Parnevik, som först berättade att hans barnbarn kommit till världen.

Det blev en pojke! Penny var fantastisk och Douglas var en grym coach”, skrev Jesper på Instagram till en bild av sig själv, Penny, Douglas, Mia Parnevik och den lilla nyfödda bebisen som fått namnet Atticus.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

För bara några dagar sedan visade Penny Parnevik för första gången upp Atticus i en vlogg. Där fick hennes följare hänga med på hennes och sonens morgonbestyr, bland annat när hon byter blöja på honom.

– Folk skämtar om hur ofta en bebis måste byta blöja. Det är helt sjukt, sa hon i videon och fortsatte:

– Det är helt sjukt hur ofta vi byter blöjor.

Nu har Penny Parnevik lagt upp en ny vlogg där följarna får se mer av lilla Atticus. Det mesta handlar om matning, amning och sömn för bebisen – som det brukar göra i början.

I vloggen avslöjar också Penny Parnevik att just sömnen har skapat en del förändringar för henne och Douglas. I en filmsnutt visar Penny hur hon pumpar bröstmjölk mitt i natten medan Atticus sover bredvid henne.

– Ni kanske undrar var Douglas är? Han sover på soffan. Han har en stor jobbhelg och ibland är det bara lättare när jag och Atticus sover i samma säng. Jag trodde att jag inte alls skulle vara så, jag trodde att han skulle sova i egen säng, vilken han gjorde från start. Men, ja, det har blivit så här, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Det är jättemysigt. Men såklart, det är en liten habit som vi vill jobba bort efter helgen, om det går.

Relationen förändras

Penny Parnevik har tidigare berättat om hur relationen till Douglas Murray förändrats efter förlossningen.

– Ni kommer att vara lika kära, ni kommer till och med att bli mer kära för att ni har skapat världens bästa sak och ni har kämpat igenom det här tillsammans, sa Penny i september i podden Pillowtalk som hon har med sin syster, Peg Parnevik, 24.

Penny Parnevik berättar också att hormonerna som spökar under och efter en förlossning kan påverka relationen.

– Du har hormoner och instinkter som mannen inte har, så det kan komma mycket frustrationer. Så jag skulle säga att ni ska kommunicera och prata om de frustrationerna och förklara hur du känner sig för det behöver jag och Douglas göra hela tiden. Jag kan känna mig jättefrustrerad, sa Penny Parnevik.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Senaste nytt