LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill Penny Parnevik lägga ner karriären som influencer

06 dec, 2022 
Penny Parnevik och Douglas Murray
Penny Parnevik jobbar som influencer och har många följare på både Instagram och Youtube.
I sin podcast avslöjar hon nu att hon vill satsa på ett annat yrke i framtiden.
– Jag vill göra någonting annat, säger hon i podden Peg och Penny.
Annons
Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjenBrand logo
Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjen

Det var i realityserien Parneviks som tittarna fick lära känna Penny Parnevik Murray, 25. I programmet var hon tonåring och sedan dess har såklart mycket hänt, dels i karriären men också i privatlivet.

Idag jobbar Penny främst med sociala medier och driver ett Instagram-konto med över 260 000 följare. Titt som tätt delar Penny även med sig av videor och vloggar på Youtube, där hon har över 60 000 prenumeranter. I dessa kanaler får vi såklart även följa hennes familj, som består av maken Douglas Murray, 42, samt barnen Atticus, 3, och Pebble, 1.

Det verkar alltså som att följarna älskar att ta del av Penny Parneviks liv och vardag. Men nu avslöjar influencern att hon vill lägga ner karriären.

Penny Parnevik om att lägga ner: ”Har varit tydlig med Douglas”

Det är i podden Peg och Penny, som Penny driver med sin storasyster Peg Parnevik, 27, som hon berättar om sina tankar.

Annons

– Jag älskar att vara influencer, jag älskar mina dagar och jag älskar det jag jobbar med. Ibland är det svårt, ibland är det svåra dagar, säger hon och fortsätter sedan:

– Jag vill jobba med det här de kommande åren för jag tycker att det är skitnice att ha flexschema. Men jag har varit tydlig med Douglas att jag inte vill göra det här när jag är 30.

Peg blir chockad av lillasysterns avslöjande då det inte är många år kvar tills hon fyller 30 samt det faktum att Penny Parnevik saknar utbildning. Men det här har hon såklart redan tänkt på.

– Jag vill göra någonting annat bara. Jag kan jobba fulltid för en välgörenhetsorganisation, man får fortfarande lön för det. Eller så vill jag och Douglas starta en bed and breakfast, säger hon.

Annons

Det vill Penny Parnevik göra när hon har lagt ner influencer-karriären

Det verkar alltså som att det inte direkt finns en solklar plan för vad Penny Parnevik ska göra när hon inte längre livnär sig på sina kanaler. Men hon har en hel del idéer!

– Jag vet att det är privilegierat att säga men jag säger bara att jag vid något tillfälle vill jag inte jobba med influencer-yrket för att jag inte alltid vill hålla på med sociala medier då man inte alltid mår bra med det. Så då vill jag göra någonting annat.

– Eller så kan jag utbilda mig. Det är ett alternativ också, säger Penny Parnevik.

Vi får väl se vad som händer i framtiden för Pennys del!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons