Penny Parnevik i tårar – stöttas efter ärliga avslöjandet

Penny Parnevik berättar nu ärligt om den tuffa tiden utan fästmannen Douglas Murray, samtidigt som hon förbereder sig inför Let's dance och är ensam i Sverige med sonen Atticus. Efter att ha börjat gråta stöttas hon nu av sina följare.

Penny Parnevik är aktuell i den nya säsongen av Let’s dance i TV4 som har premiär på fredag den 20 mars. Där ska hon dansa tillsammans med Jacob Persson och har övat dagligen sedan en tid tillbaka.

Men att ställa upp i Let’s dance har krävt mycket av Penny. Den största omställningen är att hon i flera veckor har bott ensam i Stockholm med sonen Atticus, som är sex månader gammal. I vanliga fall bor hon i USA med fästmannen Douglas Murray, men för att vara med i Let’s dance krävs det att hon bor ensam i deras lägenhet i Sverige.

I en ny vlogg på Pennys Youtube-kanal visar hon upp hur dagarna ser ut, och väldigt transparent erkänner hon att det tär på henne.

– Jag känner mig som en sådan dålig mamma när jag sätter på tv:n och bara ”sitt här, jag behöver tid att chilla i en sekund”. Men jag känner mig hemsk, jag känner att jag borde sitta och läsa en bok med honom, eller leka med honom, säger Penny.

Därför är Penny Parnevik ensam utan Douglas

Hon förklarar situationen, varför hon är ensam med Atticus i Sverige. Penny är också tydlig med att det är ett beslut både hon och Douglas står bakom och att de stöttar varandra.

– Men just nu är jag, alltså det låter jättedramatiskt, men jag är ensamstående med honom. Alltså jag är inte ensamstående. Men Douglas behöver vara i USA för att jobba, jag behöver vara i Sverige för att jobba.

Penny Parnevik och Jacob Persson Let's dance 2020

Penny har de senaste veckorna drillats i dans av Jacob, och på fredag gör de premiär i Let’s dance.

– Det är jättemycket, det är jättesvårt. Det är svårt att dansa och jobba och göra allt utöver det och sen också ha en son som bara är sex månader. Men jag klarar det bra, jag kommer klara det hur bra som helst, Douglas kommer och hälsar på, det kommer gå skitbra, säger hon.

Senare i videon delar Penny med sig av när allt runnit över och blivit för mycket. Hon förklarar att sonen har svårt för att somna, att jobb tvingats skjutas upp till nästa dag och att hon känner sig överväldigad av hela situationen.

Pennys tårar över tuffa tiden ensam

– Alltså jag är helt slut. Atticus vill inte somna, och det tog typ, jag vet inte, 30 gånger att få honom att somna, så kunde inte jag och Peg podda, så jag ska upp 7 imorgon för att podda. Sen ska jag på massa möten, sen, det här är faktiskt kul, jag ska prova bröllopsklänningar, men vi har inte hunnit planera vårat bröllop som kommer i sommar. Sen ska jag dansa i fyra timmar, och jag känner mig bara overwhelmed, säger hon med tårar i ögonen och fortsätter:

– Jag vet inte om jag skrattar eller gråter, men jag är helt själv, och jag saknar Douglas, och det är bara jättemycket på en gång, alltså oh my god.

Penny Parnevik och Douglas Murray.

Penny och fästmannen Douglas ska gifta sig i sommar.

Samtidigt ursäktar hon sig i videon och passar på att hylla andra föräldrar för vad de gör i vardagen.

– Jag vet att det låter så lame att gråta över det här för alla ni föräldrar och mammor och bara människor där ute ni jobbar jättemycket varje dag och har barn och hela grejen. Det är nytt och det är svårt, säger hon.

”Sluta förminska dina känslor”

Penny Parnevik har på kort tid fått mängder av kommentarer från tittarna som stöttar henne och uppmuntrar henne i den tuffa tiden. Framför allt menar de att hon inte behöver be om ursäkt, och att hon borde sluta ha dåligt samvete.

Sluta förminska sina känslor. Du är så fantastisk, duktig, härlig och modig som bara ens försöker göra allt detta samtidigt!!! Du är så cool!!!”, skriver en person. 

”Fan vad du kämpar och man blir glad av att se att allt inte alltid är en dans på röda rosor, men du är helt fantastisk! hejar på dig i livet och i Let’s dance, du kommer vara grym!!”, skriver en annan.

Flera påpekar även att det är helt okej att som förälder ibland känna att det blir för mycket.

”Vet du, alla föräldrar har gråtit av känslor och utmattning. Jag förstår dig till 100%. Man har all rätt i världen till sina känslor. Du är heller ingen dålig mamma för att du sätter på tvn ibland. Man gör det man måste och det som fungerar helt enkelt. Du är en supermamma”, uppmuntrar en person.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Eero Hannukainen/TT, Youtube/Penny Parnevik

Senaste nytt