Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik i tårar efter nya erkännandet om sonen

Att vara nybliven mamma är inte alltid en dans på rosor.
Nu delar Penny Parnevik med sig av hur hon mår i ett ärligt inlägg på Instagram – och hon möts av ett enormt stöd från alla sina följare, vänner och familj.

Det var februari i år som tv-profilen Penny Parnevik, 22, avslöjade att hon och kärleken Douglas Murray, 39, väntade barn. I ett inlägg på Instagram berättade hon om gravidlyckan, bara veckor efter att paret förlovat sig.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny till en bild där hon visade upp magen.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I mitten av augusti föddes Penny Parneviks och Douglas Murrays bebis, en liten pojke vid namn AtticusDet var morfar Jesper Parnevik som först delade med sig av den glada nyheten genom ett inlägg på Instagram.

Det blev en pojke! Penny var fantastisk och Douglas var en grym coach”, skrev Jesper till en bild av sig själv, Penny, Douglas, mormor Mia och den lilla nyfödda bebisen.

Även Mia Parnevik postade snabbt en bild på nytillskottet i familjen.

Jag kommer bli en irriterade mormor och publicera mycket bilder på vårt första barnbarn. Hej världen här kommer du bebis Atticus”, skriver Mia i sitt inlägg.

Penny Parneviks ärliga ord om sitt mående

Att vara nybliven förälder är inte alltid lätt. Detta är något som Penny Parnevik skriver öppet om på sin Instagram och i hennes senaste inlägg har hon beskrivit hur hon mår just nu.

”Att vara mamma är det mest tuffa men även det finaste jobbet på jorden. Jag försöker mitt bästa för att var en bra mamma, fästmö, syster, dotter och vän – men ibland känner jag av stressen som byggts upp och jag börjar gråta som en liten flicka. Så om du ser mina roliga bilder här med Atticus, snälla kom ihåg att detta är från dagar där jag har känt mig utslagen redan vid klockan 9 på morgonen”, skriver hon till bilden på henne och sonen.

Inlägget får massvis med kärleksfulla kommentarer, både från fans och familj.

”Jag älskar dig gumman. Du gör ett fantastiskt jobb som dotter, fästmö, syster och vän och speciellt som mamma. Det är så många uppdrag att ta sig an i livet. Jag är så stolt över att få vara din mamma och att få ta del av dina känslor är en ära. Ibland måste du bara sitta ner och låta dig gråta ut ordentligt. Att bli lite galen är bra ibland med. Jag älskar dig sötis”, skriver hennes mamma Mia Parnevik i kommentarsfältet.

”Älskar dig min supersyster”, kommenterar lillasyster Philippa Parnevik.

Även Pennys fästman Douglas Murray kommenterar bilden med flera hjärtan och skriver:

”Du är en supermamma! Atticus och jag älskar och uppskattar dig”. 

Förutom Pennys familj får hon stöd från sina andra följare genom kärleksfulla kommentarer.

”Det är normalt att få gråta ut. Det är mer jobb än vad man tror att ha en bebis. Man klarar av mer än vad man tror och man är starkare än vad man tror. Man får kämpa och gråta. Det gör dig bara mänsklig. Det kommer att gå bra”, kommenterar en.

”Fina du, du är den bästa mamman han kan ha. Ingen är som du för honom.”

”Tack för att du visar alla sidorna av att vara mamma/fästmö/dotter/vän med mera. Det är inte alltid enkelt men du verkar göra det med bravur”, kommenterar en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!