LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här brister det för Penny Parnevik – efter Mias erkännande: ”Jag vet..”

25 jan, 2024 
Linn Seipel
mia och penny parnevik
När Mia Parnevik gästar Carina Bergfeldt tillsammans med dottern Penny Parnevik talar hon ut om en mörk period i familjens liv.
Något som lämnar Penny i tårar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 29 år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix. Vi lärde känna familjen redan 2015 då de hade sin egen realityserie Parneviks, vilken sändes i fyra säsonger. Nu är de dock aktuella igen i serien Parneviks all in – men denna gång utan barnen.

De äldsta döttrarna hör man dock en del från ändå, inte minst i deras egen podcast Peg & Penny. Nyligen gästade mamma Mia Parnevik och ena dottern Penny Parnevik talkshowen Carina Bergfeldt, där de kommer in på ett tungt ämne.

Mia Parnevik har opererat bort livmodern

Det är frågan ”när har det varit tuffast att hålla ihop som mamma?”, ställd av programledaren Carina Bergfeldt som utlöser den fina men känslosamma stunden.

Annons

Då berättar Mia om perioden i livet som följde efter det att hon gjort en hysterektomi. Ett kirurgiskt ingrepp som innebär att man opererar bort livmodern.

– Där blev jag personlighetsförändrad. Tappade mig själv. Mådde skit. Usch blir alldeles tårögd här, säger Mia i programmet och fortsätter berätta:

– Det var den värsta tiden i mitt liv.

Mia Parnevik om mörka tiden – ville inte leva

Carina Bergfeldt vänder sig då till Penny och frågar hur hon påverkades av det hela.

– Alltså det sjuka är att, jag kommer ihåg det såklart, men de [föräldrarna Mia och Jesper Parnevik, reds anm] berättade ju inte att hon skulle operera sig. Hon och pappa bråkade väldigt mycket minns vi, berättar Penny och fortsätter:

– Vi visste inget och det var för att ni ville skydda oss. Men det var lite förvirrande kan jag ändå säga.

– Det blev ju så illa att jag visste faktiskt inte om jag... Jag tyckte att mina barn mådde bättre utan mig, säger Mia med tårar i ögonen.

– Du ville inte leva?, frågar Carina.

– Nej, svarar Mia.

Penny Parnevik i tårar – efter mamma Mias ord

Återigen vänder sig Carina till Penny, och frågar hur hon tycker det är att höra detta nu.

– Man blir berörd, svarar hon samtidigt som hon torkar bort tårarna från ögonen och fortsätter:

– Jag vet själv bara att gå från alla hormoner att bli mamma är på en sådan liten nivå jämfört med att operera bort hela sin livmoder.

FOTO: SVT

Annons