LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik avslöjar: ”Jag har en dålig relation med alkohol”

29 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Penny Parnevik från Parneviks i TV3.
Penny Parnevik har hamnat i flera jobbiga situationer på grund av alkohol. Efter en fest med pojkvännen Douglas Murray och hans kollegor fick hon minnesluckor. ”När alkohol kommer i min kropp så blir hjärnan svart” säger hon.
Annons

Peg, 22, och Penny Parnevik, 21, har ofta pratat om hur olika de är i sina personligheter trots att de är systrar. I veckan avsnitt av podcasten Pillowtalk med Peg & Penny tar TV3-profilerna upp ämnet droger och alkohol, och även där skiljer sig systrarna åt.

– Jag har en helt annan relation till alkohol och droger än vad du har, säger Peg.

Hon kallar Penny för en ”party girl”, något som systern är beredd att hålla med om. Hon avslöjar att hon till och med blivit alkoholförgiftad en gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var en av mina första fyllor och vi drack vodka ur en flaska i någons trädgård. Mitt sista minne är att de säger att vi kan dricka men att vi inte får vara för högljudda så att föräldrarna hör. Boom, vaknar i ett badkar hemma hos dem av spya, säger Penny.

Kompisarna körde hem henne och därefter sov hon i ett dygn i sträck. Hon säger själv att hon har en komplicerad relation till alkohol.

Annons

– Den är bra för att jag vet hur jag hanterar alkohol, men jag vet att jag gör det väldigt dåligt. 

Hon säger också att hon är medveten om att hon ibland går över sin egen gräns när det kommer till alkoholkonsumtion. Nyligen var hon på ett jobbevent med pojkvännen Douglas Murray, 38, och hans kollegor.

– Det var öppen bar och det var bara gamlingar där. Då drack jag jättemycket, jag blev jättefull. Nästa morgon vaknade jag, jag minns nästan allt men inte riktigt, berättar Penny.

Hon drabbades av panik men som tur var hade hon inte gjort bort sig. Istället gjorde hon succé hos pojkvännens kollegor och chefer.

– Men jag vet att jag har en dålig relation med alkohol. Min kropp kan inte hantera det, säger Penny och fortsätter:

– När alkohol kommer i min kropp så blir hjärnan svart, det är helt sjukt. Jag hatar det.

Hon hade ett uppehåll på en månad när hon inte drack överhuvudtaget, men nu har hon börjat så smått igen och hon tycker återigen att det är kul att gå på fest. Hon berättar om ytterligare en incident när hon skulle träffa Douglas kompisar för första gången, men den kvällen slutade med att hon fick gå hem efter lite för många drinkar.

Annons

– För mig är det ett tecken på att jag måste ta det lugnt, säger Penny Parnevik.

Systrarna varnar andra för att konsumera för mycket alkohol och framför allt vill de att lyssnarna ska undvika droger. 

– Det kan förstöra ditt liv för alltid, säger Peg Parnevik.

Vill du se mer av systrarna Parnevik, checka in Parneviks på tisdagar klockan 21.00 på TV3 och hos Viafree.

FOTO: IBL, TV3

Annons