LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pellas kärleksbesked med David – efter Ex on the Beach

28 nov, 2019 
Pella öster och David lindgren är ett par efter Ex on the beach 2019
Det bildas många kärlekspar under inspelningarna av Ex on the Beach, och denna säsong är det inga undantag.
För Hänt berättar Pella Öster nu att hon och David Lindgren är ett par idag.
– Efter en galet känslomässig berg- och dalbana så föll bitarna äntligen på plats.
Annons
Pellas kärleksbesked med David – efter Ex on the BeachBrand logo
Pellas kärleksbesked med David – efter Ex on the Beach

En ny säsong av Dplays Ex on the beach är i full gång, och tittarna har hittills kunnat se både drama, bråk och deltagare som fattar tycke för varandra. Tidigare säsonger av dokusåpan har i slutet resulterat i flera kärlekspar. Några par som håller ihop än idag är Anna-Lisa Herascu och Andrijano Mijanovic, Antonia Mandir och Jack Stengel Dahl, Sebastian Tristan Idevall och My Karlberg, Sara Gustafsson och Pontus Brodin.

I årets säsong har tittarna kunnat se att David Lindgren och Pella Öster fått upp ögonen för varandra. Och för Hänt bekräftar Pella nu att hon och David blev ett par efter inspelningarna av Ex on the beach.

– Efter en galet känslomässig berg- och dalbana så föll bitarna äntligen på plats. Vi blev ett par direkt efter att vi kom ut ur dårhuset, säger hon till Hänt.

Både Pella och David dyker upp som ex i årets säsong – David då som ett ex åt bland annat Pella. När David kliver in i huset är det en märkbart förvånad Pella som välkomnar honom.

Annons

– Min tanke med Ex on the beach var att åka dit för att festa och träffa nya människor sen dyker David upp utan min vetskap, tankarna gick upp och ner hela tiden men efter att vi pratat ut så har det bara blivit bättre, förklarar hon för Hänt.

Tar nästa steg i relationen

Nog får tittarna ta del av att Pella och David har en historia ihop – en historia som inte är utredd. Men tid för att lösa problemen fanns inne i huset, trots att ingen av dem hade som avsikt att hitta kärleken i programmet.

– Man var ständigt orolig att någon skulle försöka förstöra mellan oss men gruppen var så himla fina mot oss och hade sån respekt, kärlek till alla dom som trodde på oss både i huset och en fortsättning utanför, säger Pella.

Pella och David i studion där Exen berättar allt spelas in
Pella och David i studion där eftersnacksprogrammet Exen berättar allt spelas in.

Nu har Pella och David varit ett par i sex månader, och snart tar de nästa steg i sin relation.

– Det bästa med David är att han alltid får mig på bra humör, han får mig alltid att skratta och må bra! Han har ett hjärta av guld och han är min andra pusselbit idag! Vi har haft distansförhållande i sex månader nu och pendlat mellan Linköping och Stockholm varje helg, men nu kan vi räkna ner dagar till att äntligen få kalla oss för sambos.

FOTO: Privat, Instagram

Annons