Peg Parneviks ord om relationen med Filip Lamprecht

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Lamprecht

Peg Parnevik har tidigare erkänt att hon och pojkvännen Filip Lamprecht gjort slut fler än tio gånger.
Nu talar hon ut om förhållandet på Instagram.
”Jag hatar tillfälligheter förutom när vi gick från vänner till det här”, skriver Peg.

För tre år sedan blev Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 22, ett par. Men deras relation har varit allt annat än enkel, under årens gång har de flera gånger gjort slut och hittat tillbaka till varandra, något Peg pratat öppet om.

– Nej, vi har väl gjort slut, jag skulle säga över 10 gånger säkert, berättade Peg i podcasten Pillowtalk i början av året.

Hon menade samtidigt att det inte bara handlade om henne och Filip, utan att det finns utomstående krafter som påverkar förhållandet.

– I vårt förhållande har det aldrig bara varit jag och Filip. Det är väldigt många andra som ska instämma och tycka saker och hoppa in. Så det är inte bara jag och Filip i vårt förhållande och det har varit ett problem.

Kritiken mot Peg och Filips förhållande

Så sent som i september fick Pegs följare ta del av en liten del av vad paret får utstå på grund av sin relation. På Instagram satte Peg ner foten efter att ha fått sitt förhållande kritiserat.

”Jag vet att det ”är en del av mitt jobb” att få kommentarer men jag börjar faktiskt gråta när människor säger att Filip kan och borde hitta någon ”bättre” än mig. En eller två gånger gör mig inte ledsen, men det förekommer hela tiden. Jag förstår inte hur ni kan hata mig så mycket att ni inte ser hur mycket kärlek vi har för varandra, och att ni fortsätter publicera kommentarer om att jag inte är bra nog för honom”, skrev hon på sin Instagram story.

Även om Peg tidigare övervägt att sluta visa upp kärleken med Filip så gjorde hon under onsdagskvällen ett undantag och publicerade nio bilder där deras kärlek till varandra verkligen lyser igenom. Och det fanns en särskild anledning till att Peg valde att göra det.

Pegs kärlekshyllning till pojkvännen

”Jag hatar tillfälligheter förutom när vi gick från vänner till det här, uh huh det är rätt!”, skriver hon och avslutar inlägget med:

”3 years with my ride or die”.

I kommentarsfältet har familj och vänner slutit upp och hyllar paret.

”Jag älskar er”, skriver Pegs mamma Mia Parnevik.

Systern Penny Parneviks fästman Douglas Murray har kommenterat med två hjärtan och champagneglas.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Pontus Orre/TT/Aftonbladet, Instagram