Peg Parneviks ord om nya uppbrottet från Filip: ”Inte så bra”

Så många gånger har Peg Parnevik och FilipLamrecht Kaspersen gjort slut

I podcasten Pillowtalk avslöjar Peg Parnevik hur många gånger hon och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut och hintar om att det har med andra än bara de två att göra.

Systrarna Penny Parnevik, 21, och Peg Parnevik, 23, driver podcasten Pillowtalk tillsammans. I det senaste avsnittet har systrarna en frågestund och de besvarar fansens frågor. Den första frågan som kommer upp är riktad till Peg och handlar om hur många gånger hon och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 21, gjort slut under sitt förhållande.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

– Jag känner mig löjlig. Och jag kommer inte att berätta hela sanningen. Men jag känner att jag inte tror att folk förstår varför vi gör slut, säger Peg i podcasten.

Hon förklarar att lyssnarna helt enkelt inte skulle förstå och bara vara frågande om hon försökte förklara anledningarna till att det unga paret har gjort slut. Däremot avslöjar Peg hur många gånger som det faktiskt har hänt.

– Nej, vi har väl gjort slut, jag skulle säga över 10 gånger säkert, säger Peg och Penny håller med om att det rör sig där omkring.

Penny börjar då berätta om en gång för ungefär två år sedan när hon och Filip var i Florida och surfade. Då ska förhållandet ha varit mer skakigt än vad det är idag. Penny försökte försäkra Filip om att hennes syster aldrig skulle göra slut med honom, varpå Filip svarade att Peg faktiskt redan gjort slut med honom fem gånger.

Men både Peg och Penny understryker att hon inte menat det när hon har sagt att hon gör slut. Det är enkelt att slänga ur sig saker i stundens hetta när ilskan slår till och det gör även Filip ibland.

”Det var inte bra”

Tv-profilen avslöjar dock att det har varit två gånger som paret faktiskt gjort slut på riktigt.

– Först en gång var typ förra sommaren. Då gjorde jag slut med honom och då var jag så här, aldrig i livet, fuck det här, säger Peg.

Det visar sig att det den gången gick så pass långt att Peg packade ihop alla sina grejer för att hon ville flytta ut från parets gemensamma lägenhet.

Den andra gången det hände var för bara någon månad sedan, något som inte ens systern Penny var medveten om.

– Det var inte så bra mellan oss. Men då var det mer så här, det har gått några år nu. Om det här problemet inte löser sig så måste vi antingen bestämma som mogna vuxna att antingen går vi vidare och jag får jobba på min karriär, han ska börja plugga, eller så får vi lösa det här på något sätt. Men då måste vi börja om från början, säger Peg.

Peg menar att det är väldigt svårt att förklara eftersom att det är väldigt komplicerat.

– Jag önskar att jag kunde berätta hela sanningen. Men jag vill bara säga att det är inte bara jag och Filip i grunden, säger Peg och fortsätter:

– I vårt förhållande har det aldrig bara varit jag och Filip. Det är väldigt många andra som ska instämma och tycka saker och hoppa in. Så det är inte bara jag och Filip i vårt förhållande och det har varit ett problem.

Idag är Peg och Filip tillsammans och Peg säger i podcasten att det är stabilt mellan dem.

LÄS MER: Efter Pennys förlovning – Peg Parneviks kärleksbesked med Filip

LÄS MER: Peg Parneviks starka ord efter mordhoten: ”Gråter jättemycket”

FOTO: TT