TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Peg Parneviks offentliga ursäkt – efter pinsamma händelsen

24 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Peg Parneviks offentliga ursäkt
Efter en pinsam händelse med bandet Mares ger Peg Parnevik nu en offentlig ursäkt.
– Jag är ledsen, säger Peg i podcasten Pillowtalk.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Tv-profilen och artisten Peg Parnevik, 24, blev ett känt ansikte för många när hon och hela familjen syntes i realityserien Parneviks på TV3. Sedan dess har Peg skaffat sig en rejäl artistkarriär – både som soloartist och som ena halvan av den hyllade pop-duon Gammal.

Tillsammans med systern Penny Parnevik, 22, driver Peg podcasten Pillowtalk med Peg och Penny där lyssnarna får höra om allt som händer i systrarnas liv. Penny delar ofta med sig om sin nya vardag som nybliven mamma till sonen Atticus, och Peg berättar bland annat om livet som artist.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I det senaste avsnittet av podden Pillowtalk börjar systrarna berätta om misstag. Både misstag de själva begått men även misstag som de tycker andra är skyldiga till. Ämnet gör att Peg berättar om en händelse som hon fortfarande gruvar sig för.

Berättar om sitt stora misstag

– Vill ni höra århundradets misstag? Det här var en sån grej som jag har ångest över än idag. Alltså, jag kan tänka på det en gång i veckan ibland. Det gör så ont i mitt hjärta och jag blir helt röd i ansiktet för jag mår så dåligt över det, berättar Peg i podden vilket får systern Penny rejält nyfiken om vad det gäller.

Annons

Peg Parnevik berättar om när hon för två år skulle ut på sin första riktiga sommarturné och spela på Lisebergs stora scen. Inför konserten ville Peg ha ett förband eller gästartist och valet föll då på bandet Mares som ännu inte slagit igenom på stort. Peg kontaktade bandet som gladeligen tackade ja till erbjudandet men när konserten närmade sig beslutade Pegs skivbolag att det bara skulle vara hon på scen, eftersom det var hennes första stora konsert.

– Alltså, jag mår så dåligt. Jag fick be min manager ringa för jag skämdes så mycket, berättar en skamsen Peg.

Ber om ursäkt

Peg Parnevik fortsätter förklara den jobbiga situationen som uppstod eftersom hon tidigare berättat för killarna i bandet Mares hur mycket hon gillar deras musik, men att hon nu behövde komma med beskedet att deras framträdande inte skulle bli av. Peg säger att händelsen blev ännu jobbigare eftersom det i slutändan inte var hennes beslut och att hon fortfarande skäms över det.

– Jag mår fortfarande… Varje gång jag träffar dem jag bara ”jag mår så dåligt”, säger Peg och avbryts av Penny:

– Men vet du vad, du kan officiellt be om ursäkt i podden tycker jag.

– Ja, förlåt. Killar, jag är ledsen. För dom vet också att jag är besatt av dem, jag älskar deras musik, jag tycker de är så duktiga. Och nu är det såhär, vem bryr sig, för nu är de superkända, svarar Peg Parnevik.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Orre Pontus

Annons