Peg Parneviks nya ord om relationen med Filip Lamprecht

Peg Parnevik pojkvännen Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par sedan 2017.
Nu delar Peg öppenhjärtigt med sig av tankarna om parets framtid – och hennes syn på eventuella barn ihop med pojkvännen.
– Det är inte stabilt nog, berättar Peg i podcasten Pillowtalk.
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"
Slå på ljud

Artisten Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 22, har varit ett par i tre år. Förhållandet har likt många andra relationer gått upp och ner och Peg har tidigare varit öppen med att paret gjort slut vid flertalet tillfällen.

– Vi har väl gjort slut, jag skulle säga över tio gånger säkert, erkände Peg i podden Pillowtalk för drygt ett år sedan.

Nu har Peg återigen pratat om parets relation i podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik, 22. I det senaste avsnittet kommer systrarna nämligen in på ämnet barn. Penny, som fick sonen Atticus i fjol, har tidigare berättat att hon inom en snar framtid vill ha ytterligare ett barn – något hon även tar upp i poddavsnittet.

– Jag hoppas på att bli gravid den här sommaren, om det går, avslöjar Penny.

Pennys barnbesked får även systern Peg att fundera på eventuella barn och senare i podden delar hon öppenhjärtigt med sig av sina tankar om framtiden för henne och pojkvännen Filip Lamprecht.

– Nu när man blir äldre så är jag såhär ”jesus, jag och Filip kommer säkert inte få barn”, berättar Peg och fortsätter:

– Livsmässigt så är vi inte där. Jag fyller 25 i år och jag är inte ens nära. Jag skulle vilja ha barn om typ två år.

”Det är inte stabilt nog”

Peg Parneviks önskan om barn i framtiden kommer som en chock för Penny som påpekar att systern bara för några avsnitt sedan tvivlade på att hon någonsin kommer vilja ha barn. Peg svarar att hon vill ha barn – men att hon känner att hon och Filip inte är redo för att skaffa barn tillsammans. Peg befarar dessutom att paret inte kommer att vara redo inom de närmaste åren heller.

– Vi är inte redo, det är det jag menar.

Penny flikar in att hon förstår att Peg och Filip kanske inte har de ekonomiska förutsättningarna för barn just nu – vilket Peg betonar.

– Det är det jag menar, det är inte stabilt nog, berättar Peg och fortsätter:

– Det är mer så att jag kommit till en insikt om att om vi ska ha barn om typ två-tre år… Alltså jag vill inte ha barn när jag är 30. Det vill jag inte, då skiter jag bara i det och adopterar eller nått. För jag vill vara en ung mamma.

Uttalandet får Penny chockat att utbrista att det fortfarande är ungt att få barn vid 30-årsåldern, vilket Peg å andra sidan håller med om. Peg förklarar vidare sitt resonemang och berättar att hon drömmer om att ha barn som kan vara med på hennes turnéer. Liknande hur syskonen Parnevik växte upp med golfspelande pappa Jesper Parnevik.

Peg Parneviks delade tankar

Peg Parnevik belyser även att mamma Mia Parnevik fick henne när hon var 27 år gammal – och Peg är tydlig med att hon sett framför sig att hon själv ska få barn i samma ålder, men att hon nu börjat tvivla på om det kommer att hända för henne och Filip.

– Jag tror bara att för mitt liv, vi är inte paret som kanske kommer att vara där. Alltså, det är inte som att vi kommer att köpa en… Vi måste köpa en lägenhet eller ett hus, vi har inte ens ett gemensamt bankkonto, förklarar Peg.

I podden berättar hon vidare att hon har delade tankar om den rådande situationen.

– Det är ett dubbelsidigt mynt för jag är tjejen som är såhär ”det är klart att jag ska stå på egna ben och försörja mig själv”. Jag tycker bara det är svårt att… Jag är inte redo att försörja alla, jag är inte där än. Jag tjänar inte ens tillräckligt med pengar för att försörja för alla, berättar Peg Parnevik i Pillowtalk.

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN