Peg Parneviks nya beslut med Filip Lamprecht: ”Vi vill försöka”

Peg Parnevik och Filip Kaspersen

Peg Parnevik och pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen blev tillsammans 2016.
För Hänt berättar nu Peg om parets nya framtidsplan för relationen.

Peg Parneviks, 24, sommar blev inte som hon hade planerat. Artisten hade nämligen planer på att turnera men på grund av pandemin har de flesta spelningar ställts in. Under tisdagkvällen uppträder hon i Allsång på Skansen, vilket är något hon ser mycket fram emot. När Hänt når Peg är hon i fullgång med repetitionerna inför sommarspelningarna.

– Allt är bra! Ska repa till Allsången och Lotta på Liseberg. Så jag är på skitbra humör, längesen man spelade live, säger Peg.

Sommarmys med familjen

När Peg inte står på scenen tillbringar hon gärna tid med familjen. Hennes syster Penny Parnevik blev förra sommaren mamma till sonen Atticus och Peg har flertal gånger uttryckt stor lycka över att få vara moster. Trots de inställda spelningarna har nu artisten en hel del planer för sommaren.

– Kör lite tv-grejer och livestream gigs när jag kan. Men annars skriva musik, hänga med familjen, ha det ledigt bara! Vi har hängt en del i Åkersberga och på Penny och Douglas landställe.

Filips stora barnlängtan

Peg har tidigare berättat för Hänt att även hon och kärleken Filip Lamprecht Kaspersen, 23, gärna vill ha barn. Det visade sig till och med att familjens senaste medlem Atticus fått Filip att längta lite extra.

– Jag tror att han är jättetaggad på pappalivet och så, sa Peg då till Hänt.

Men just nu finns det inga planer på att skaffa barn för paret. Istället har de andra grejer på gång, som att besluta sig för vart de vill bo framöver.

Fullt fokus på boendesituationen

Just nu pendlar Peg mellan Sverige och USA eftersom stora delar av hennes jobb sker på andra sidan jorden. Men framöver vill nu paret ha en fast punkt att bosätta sig på.

Vad har du och Filip för planer framöver?

– Inget speciellt! Hänga, jobba, planera inför framtiden. Vi vill försöka bestämma vart vi ska bo permanent och vart jag vill ha min bas, säger Peg.

Om det blir USA eller Sverige är ännu oklart men Peg har vid ett tidigare tillfälle förklarat att hon inte tror att Filip skulle trivas i USA på heltid så hur paret bestämmer sig för att göra, återstår att se.

Förutom planerna på det privata planer har Peg även storslagna idéer för hur musikens framtid.

– Det kommer en låt snart! Både med Peg och Gammal. Sen tänker jag åka på en stor turné nästa år! Har längtat jättemycket nu när jag haft ledigt och inte kunnat turnera. Sen är ju målet i år eller nästa år att börja spela i USA och internationellt.

FOTO: Pontus Orre/TT/Karin Törnblom/TT