Peg Parneviks ilska efter orden om relationen med Filip

Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprechts relation har flera gånger fått kritik.
Nu sätter Peg ner foten en gång för alla.
– Ni vet inte vad vi går igenom, säger hon.

För tre år sedan blev Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 22, ett par. Genom åren har deras relation gått upp och ned och de har flera gånger gjort slut och hittat tillbaka till varandra.

– Nej, vi har väl gjort slut, jag skulle säga över 10 gånger säkert, berättade Peg i podcasten Pillowtalk i början av året.

Hon menade samtidigt att det inte bara handlade om henne och Filip, utan att det finns utomstående krafter som påverkar förhållandet.

– I vårt förhållande har det aldrig bara varit jag och Filip. Det är väldigt många andra som ska instämma och tycka saker och hoppa in. Så det är inte bara jag och Filip i vårt förhållande och det har varit ett problem.

”Jag börjar faktiskt gråta”

Så sent som i september fick Pegs följare ta del av en liten del av vad paret får utstå på grund av sin relation. På Instagram satte Peg ner foten efter att ha fått sitt förhållande kritiserat.

”Jag vet att det ”är en del av mitt jobb” att få kommentarer men jag börjar faktiskt gråta när människor säger att Filip kan och borde hitta någon ”bättre” än mig. En eller två gånger gör mig inte ledsen, men det förekommer hela tiden. Jag förstår inte hur ni kan hata mig så mycket att ni inte ser hur mycket kärlek vi har för varandra, och att ni fortsätter publicera kommentarer om att jag inte är bra nog för honom”, skrev hon på sin Instagram story.

Peg Parneviks svar till följarna efter kommentarerna om Filip Lamprecht

I ett nytt avsnitt av podcasten tar hon än en gång upp kritiken hon fått. Hon säger då att det finns så mycket mer än det som utomstående ser. 

– Ni förstår inte hur kära vi är i varandra. Filip är kär i mig, och jag är lika kär i honom, säger hon.

Hon menar också att om många påpekar att hon är en knäpp och jobbig flickvän så är Filip minst lika jobbig och knäpp. Hon erkänner att de tjafsar en del och att de båda har sina dåliga sidor, men det gör inte förhållandet svagare för det. 

– Ingen ser hela förhållandet förutom en själv, säger Peg Parnevik och fortsätter: 

– Ni vet inte vad vi går igenom, ni vet inte våra jobbiga stunder och våra glada stunder, men vi älskar varandra så mycket och vi kommer till hundra procent att gifta oss. 

FOTO: TT/Eero Hannukainen