Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks gravidbesked efter tuffa sjukdomen

30 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Peg parneviks barnbesked efter sjukdomen
I podcasten Pillowtalk pratar systrarna Peg och Penny Parnevik om graviditet och ett framtida liv som mammor. Penny undrar dock om Peg kan tänka sig att bli gravid innan hon är helt frisk.
Annons

Veckans avsnitt av podcasten Pillowtalk med Peg Parnevik, 23, och Penny Parnevik, 21, heter När barnet kommer…. och systrarna ställer frågor till varandra som har med graviditet och barn att göra. Vad de drömmer om i framtiden och hur de känner inför att bli mammor idag.

Penny avslöjade i februari i år att hon och stora kärleken Douglas Murray, 39, väntar sitt första barn tillsammans som beräknas komma i augusti. Detta var såklart en mycket glädjande nyhet, särskilt eftersom att Penny i hela sitt liv drömt om att bli mamma.

Även om hon kämpat med en tuff graviditet hittills med illamående och andra besvär, så menar hon att graviditeten även har sina positiva sidor och hon längtar verkligen efter att bli mamma.

Trots att det är Penny som är gravid, fantiserar även Peg om ett framtida liv som mamma och om hur det skulle se ut.

Annons

En av frågorna som Peg får av sin lillasyster berör graviditet och ätstörningar. Peg har länge, både via podcasten och sociala medier, varit öppen med att hon lider av ätstörningar. Penny undrar om hon kommer kunna handskas med en eventuell graviditet som kan innebära illamående, kräkningar och viktuppgång.

– Jag har tänkt på det ganska mycket. Det var något barn som var här häromdagen och hon började spy för att hon hade fått någon matförgiftning eller bakterie och jag kan ju inte bli magsjuk, det är inte bra för mig, säger Peg och fortsätter:

– Om jag mår illa, även om det kanske skulle få ut all skit, så kommer jag inte göra det för att det fuckar upp mitt huvud.

”Friskare än någonsin”

Peg tror dock att om hon skulle vara gravid, så skulle hon lära sig att och kunna intala sig själv att det som händer med kroppen under graviditeten är helt normalt och naturligt.

– Jag tror att det kommer vara en bra inlärningsprocess att hjälpa mig mogna, hoppas jag. Att vara så här, det här är normalt, det här är naturligt, nu måste jag bara lita på att min kropp gör det som den måste göra och att inte lägga så mycket tanke och värde i det, säger Peg och fortsätter:

Annons

– Men samtidigt, ja, jag tror att jag har lättare att bli deprimerad efteråt, eftersom jag har svårt med vikt och mat och allt sådant där.

– Man får väl se till att du är frisk när du vill börja skaffa barn, eller? frågar Penny och Peg håller med.

– Ja, exakt. Och jag tror ju, jag är mycket friskare nu än vad jag någonsin har varit, säger Peg Parnevik.

FOTO: TT/Eero Hannukainen 

Annons