LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks försvar efter kritiken mot skönhetsingreppet

30 dec, 2019 
Peg Parnevik med svart kavaj
Artisten Peg Parnevik har fått ta emot en hel del kritik för sitt förhållande med Filip Lamprecht Kaspersen.
Men denna gång gäller kritiken från fansen något annat, nämligen att Peg har injicerat botox i ansiktet.
– Kom igen, man är bara mänsklig, säger Peg i podcasten Pillowtalk.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Artisten Peg Parnevik, 24, delar ofta med sig av både upp- och nedgångar i sitt liv på Instagram. Hennes stora följarskara får där ta del av allt från långa texter om kroppspositivism till bilder från musikkarriären och outfits.

Inför julen var det många som visade sin kärlek för sina partners via sociala medier, och Peg var en av dem. En bild på Filip Lamprecht Kaspersen, 22, i solnedgången med bildtexten ”All I want for christmas”, som kan översättas till ”Allt jag vill ha i jul” sa en hel del om hur hon känner för sin pojkvän.

Turturduvorna blev ett par för tre år sedan och relationen har, som de flesta förhållanden gör, gått upp och ned. Efter att ha fått en hel del kritik från följarna angående deras relation har Peg har flera gånger gått ut med på Instagram och försvarat deras förhållande.

Älska sig själv och sin kropp?

Nu har Peg fått kritik ännu en gång av följarna – men denna gång är det inte på grund av hennes relation.

Annons

Peg pratar ständigt om hur viktigt det är att älska sig själv och sin kropp. Men enligt följarna är det något som inte klingar riktigt med hennes agerande, nämligen använder Peg botox – för att ändra sitt utseende.

I podcasten Pillowtalk, som hon har tillsammans med systern Penny Parnevik, 22, berättar Peg nu om kritiken hon fått – och svarar på den.

Peg bemöter kritiken

Vissa ska ha kallat Peg för hycklare, något som Peg inte alls håller med om.

– Det är därför jag aldrig har pratat om det, för jag tycker att det är min personliga sak. Om jag skulle vilja göra botox, ett nosejob eller ett boobjob, det är som mina tatueringar, min ätstörning eller min träning, säger Peg i podden och fortsätter:

– Jag pratar inte om sånt för det har med mig själv att göra. Om jag kollar i spegeln och känner: “Wow, jag älskar mig själv”, då var det väl värt det?

Peg har även blivit kallad för “ofeministisk”, av just anledningen att hon genomgått skönhetsingrepp. Och det är med skarpa ord som Peg bemöter kritiken.

– Då kan man sitta och argumentera allting. Varför tränar du så mycket om du älskar dig själv? Varför vill du bli av med din akne om du älskar dig själv?, säger hon i podcaster och fortsätter:

– Kom igen, man är bara mänsklig, man vill kolla sig i spegeln och känna sig snygg och fin.

FOTO: Janne Danielsson JAD/TT, Carolina Byrmo/TT

Annons