Peg Parneviks chock över Pennys livsförändring med sonen

Peg Parnevik och Penny Parnevik

Penny Parnevik har ägnat den senaste tiden åt att fundera, något som har lett till att hon överväger att genomgå en stor livsförändring.
I podcasten Pillowtalk delar hon med sig om tankarna som får storasyster Peg Parnevik att häpna.

Penny Parnevik och hennes fästman Douglas Murray, 40, fick i augusti sonen Atticus. Sedan dess har de njutit av familjelivet och även varit öppna med att de gärna vill ha flera barn i framtiden. Under pressträffen för TV4-programmet Let’s dance, som Penny medverkar i under våren, berättade hon att att bebis nummer två kanske inte är allt för långt bort.

– Just nu fokuserar jag på det här men kanske efter Let’s dance så kör vi nummer två, sa hon då och fortsatte:

– Jag vill vänta ett tag, han är bara sex månader. Han är nykläckt.

Tankarna kring oväntade flytten

Pennys medverkan i tv-programmet har inneburit att hon under våren behövt bosätta sig i Sverige, vilket inte tillhör vanligheterna. Vanligtvis bor paret nämligen i Kalifornien och spenderar främst somrarna i Sverige.

Men de senaste veckorna visar sig ha gett mersmak, tv-profilen överväger nu nämligen om hon kanske ändå vill bo här på heltid. I podcasten Pillowtalk, som hon har tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 24, berättar Penny om tankarna som hon menar uppkommit i samband med coronaviruset.

– Jag tycker att det har blivit mycket funderingar och en av de funderingar för oss är att om Douglas inte har sina jobb efter det här, man vet ju aldrig vad som kommer att hända. Och om vi inte är knutna till USA eller bara om vi insett att vi älskar familjelivet och familjelivet bara funkar bättre i Sverige. För att om vi var i USA skulle Douglas behöva jobba dubbelt så mycket, säger Penny i podcasten och forsätter:

– Så då har vi varit såhär, undra om vi känner för att flytta till Sverige. Inget bestämt men vi funderar på det. Att permanent flytta till Sverige.

Pegs chock efter systerns ord

Tankarna kring den stora livsförändringen visar sig inte vara något som Peg Parnevik vetat om.

– Va sjukt, är du seriös?, säger hon i podden efter systerns ord.

Penny bekräftar att hon menar allvar och att det till och med är något som hon ser fram emot.

– Jag tänker att det hade varit skitkul och så, säger Penny Parnevik.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!