Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parneviks bröllopsbeslut efter Pennys förlovning

09 feb, 2019 
Hänt
Peg Parneviks ord om Pennys och Douglas Murrays förlovning.
Nyligen gick Douglas Murray ner på knä och friade till Penny Parnevik. Nu berättar storasyster Peg hur hon fick veta att förlovningen skett och hur hon hennes egna giftastankar går efter händelsen.
Annons

Kärlekslyckan var totalt för Penny Parnevik, 22, när hon i förra veckan delade den stora nyheten att hon förlovat sig med pojkvännen Douglas Murray, 38.

”Jag sa JA”, skrev hon på Instagram till en bild där Douglas sitter på knä framför henne.

Paret överöstes av gratulationer, både från fans, vänner och familj. Lillasyster Philippa Parnevik, 19, konstaterade i en kommentar att förlovningen gjort dagen den ”bästa dagen någonsin”·

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Storasyster Peg fick reda på förlovningen via ett telefonsamtal, vilket hon berättar när Hänt träffar hennes på Grammisgalan 2019.

– Hon ringde mig typ sekunderna efter det hände och först kände jag bara ”Va? Skämtar du?”. Det känns så självklart, men ändå så sjukt, säger Peg Parnevik till Hänt.

Peg förklarar att hon förstått att en förlovning skulle ske någon gång. Men att det hände redan nu var hon inte beredd på.

Annons

– De har alltid varit ”lovie dovie” och man visste ju att någon gång kommer det hända, men det var en chock och jag är så glad för deras skull, säger hon.

Pegs tankar om giftermål

Själv har Peg dock inga planer på att gifta sig inom kort, trots att hon tidigare sagt att hon är redo och hade kunnat tänka sig att förlova sig. I podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med systern Penny, berättade hon nyligen att pojkvännen Filip Lamprecht, 21, inte är riktigt där än.

– Jag vet att Filip inte är redo att förlova sig, så jag vet att det kommer inte att hända, sa hon då bestämt.

På Grammisgalan förklarar Peg för Hänt att det inte bara är Filip som är anledningen till varför det inte blir någon förlovning än.

– Jag har mycket kvar som jag vill göra i min karriär, så inte än. Självklart skulle jag vilja bli förlovad snart, men I don’t know. Jag har så många mål. Jag vill utomlands och bli större i min karriär, så det får komma när det kommer, säger hon.

Av: Hannah-Fina Rohrmüller, Agnethe Alm

FOTO: Chris Ashford/TT, Instagram

Annons