Peg Parneviks ärliga ord får fansen att reagera: ”Helt sjukt”

Peg Parnevik hyllas efter ärliga orden

Peg Parnevik har delat med sig av ett ärligt inlägg om hetsen på sociala medier och därefter jublar hennes följare bland kommentarerna.

Sångerskan Peg Parnevik, 23, är rättfram och en stor person på Instagram. Nyligen postade hon en bild på dig själv sittandes i träningsbyxor och topp på Instagram där hon förklarar att det är viktigt att hålla fötterna på jorden och inte jämföra sig med andra.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

”Lita inte på det du ser på sociala medier. Alla är vi bara människor och ingen har ett perfekt liv eller en perfekt kropp, inte ens en perfekt relation till sin familj. Vi går alla omkring med bristningar och celluliter och en hel del ångest, lite osäkerhet, någon ätstörning eller en depression. Men det är normalt, det är okej och naturligt. Alla har vi våra demoner.” skriver hon och fortsätter:

”Låt inte sociala medier få dig att känna dig dålig, att du inte är värdig att älskas på grund av dina celluliter eller din ångest. Jag har hållit på så där ett tag. ”Varför ser inte jag ut som hon?”, ”varför är jag inte lika framgångsrik och reser varje vecka?”, ”tänk om min pojkvän lämnar mig för hennes snygga kropp”. ”Det är egentligen helt sjukt hur elaka vi är mot oss själva. Låt oss sluta med det. Jag vet att det är svårt men vi måste försöka”.

Känner sig pressad

Inlägget har mötts av många kommentarer där alla hyllar Peg Parnevik unisont.

”Du är bäst”

”Det bästa inlägget jag läst på länge”

”Min förebild. Du är helt fantastisk Peg. Den här världen hade inte klarat sig utan dig. Kärlek”.

Och det är inte första gången hon är ärlig om hetsen på nätet. Nyligen var hon på en bloggresa med andra influencers och kände av kroppshetsen.

– Alla vi vanliga influencers som också försöker göra något bra och snackar om olika ämnen, typ självkänsla, självförtroende, mental hälsa allt sånt där. Även om vi står för sådana saker tänker vi också på att ”Jag måste ta en snygg bild, vad ska jag ha på mig? Har jag en bra sida för att fota?”. Alltså sådana grejer och det är sant, det är skitsnack om man säger något annat, berättade Peg Parnevik då i podcasten Pillow Talk.

Se Pegs inlägg här:

Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht på Diabetesgalan 2018.

Peg Parneviks ärliga bilder på Instagram hyllas av följarna.

Peg Parnevik berättar öppet om hur hon känner för sociala medier

På en av sina poster visar hon upp sin kropp precis som den är.

LÄS MER: Peg Parnevik om förlovningen med Filip Kaspersen Lamprecht

LÄS MER: Peg Parneviks ärliga ord efter kändisresan: ”Jag mådde skit”

FOTO: IBL, Instagram